Keepkey hardware wallet

Wat is Keepkey hardware wallet?

Keepkey is een hardware Wallet die je kunt gebruiken om je cryptocurrencies in op te slaan. Hoe werkt deze wallet precies en waar moet je zoal op letten wanneer je deze aanschaft?

Wat is Keepkey?

Keep key is een hardware wallet, waar je cryptocurrencies op kunt bewaren en beheren. Het is heel gemakkelijk om voor meerdere crypto’s een wallet aan te maken. Er worden verschillende currencies geaccepteerd. Denk aan Bitcoin, Ethereum en Ripple. Keepkey beheert alle transacties versleuteld. Dit gebeurt allemaal op een veilige manier, zodat hackers er niet in kunnen komen. Je kunt Keep key zien als bijvoorbeeld de Raboscanner die je nodig hebt om je bankgegevens in te komen.

Waarom Keepkey aanschaffen?

Hackers zijn uit op je cryptovaluta. Ze weten maar al te goed hoeveel deze waard zijn. Om je digitale munten beter te beschermen, kun je gebruikmaken van Keep key. Je weet dan zeker dat de hackers niet op je computer komen en je gegevens stelen. Ze proberen met name achter je private keys te komen, en als ze die eenmaal hebben, kunnen ze zonder problemen je cryptocurrency in handen krijgen. Het is immers doodzonde als je achteraf gezien al je cryptovaluta kwijt bent geraakt.

Combineer met offline wallet

Je kunt Keep key heel gemakkelijk combineren met een offline wallet, zoals de Ledger Blue of de Mycelium HD wallet. Hiermee weet je zeker dat je cryptocoins, zoals de Bitcoin of de Ripple ook echt veilig zijn en dat niemand er verder bij kan komen. Dat is wel zo prettig. Zeker wanneer je hoge bedragen hebt gestopt in je cryptovaluta.

Waar Keepkey kopen?

Keepkey kun je online kopen en het kost toch wel zeker rond de honderd euro. Dat kan een flink bedrag zijn, maar bedenk je dat het nog veel duurder is als al je crypto’s worden gestolen. Keepkey is gemakkelijk te installeren nadat je het hebt aangeschaft en lukt het niet, dan zijn er online ook nog meerdere instructievideo’s te bekijken.

Delen is lief!

Laat je mening achter, wat vind jij?