Bitcoin wallet trezor

Cryptomunten wallet

Het belangrijkste voordat je gaat beginnen met cryptocurrencies is een veilige Cryptocurrency Wallet. In deze crypto wallet sla je al je cryptocurrencies op, je kunt het dus vergelijken met je portemonnee of bankaccount. Er zijn 2 smaakjes, een hardware of online wallet hierin zitten een aantal verschillen die we onderstaand onderbouwen.

Online cryptocurrency wallet

EOS aanschaffen bij Bitvavo

Een online cryptocurrency wallet is een snellere methode om te starten, deze kun je namelijk gelijk aanmaken. Echter is het alleen iets minder veilig als een hardware cryptocurency wallet, bij een online aanbieder staan je cryptomunten op een externe server. Indien deze derde partij bijvoorbeeld gehackt wordt kun je zomaar al je bitcoins kwijt raken. Echter heeft een online cryptowallet ontzettend handig omdat je snel kunt schakelen. Wij adviseer om voor het beleggen in cryptocurrencies te beginnen met een wallet aan te schaffen bij Bitvavo investeer je €100,- dan ontvang je gratis €0,- aan bitcoins! Wil je hulp bij het aanmaken van een online cryptocurrency wallet bij Bitvavo, op onze pagina aanmelden bij Bitvavo leggen we je alles stap voor stap uit.

Ledger hardware wallet

Hardware Wallet

Zoals eerder vermeld is een hardware cryptocurrency portemonnee het de veiligste manier om je bitcoin en Altcoins te bewaren. De hardware wallets zijn ontzettend goed te beveiligen voor hackers door de meegeleverde software. Echter zijn deze wallets niet te gebruiken voor de handel in cryptogeld. Dit kun je beter via een van de bekende cryptocurrency traders ’s doen, hier kun je namelijk je cryptocurrencies opslaan en snel op de markt inspringen! In het begin adviseren wij om te beginnen met de gebruiksvriendelijke wallet van Bitvavo. De Coins die voor jou niet meer als handel coins beschouwd worden kun je dan verplaatsen naar je Hardware wallet. Bij ons bevalt de Ledger hardware wallet enorm, deze kunnen we je zeker aanbevelen.

Wellicht ook interessant:

Delen is lief!

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Laat je mening achter, wat vind jij?