Wat is COTI trustchain

Wat is trustchain?

In het huidige landschap van digitale munten zien we een paar duidelijke key elementen naar voren komen. Bijvoorbeeld de Bitcoin is een opslag van waarde, wordt ook wel het digitale goud genoemd. Ethereum is een blockchain platform waar iedereen een ICO project kan starten en zo slimme contracten kan inregelen. Deze cryptocoins draaien allen op de Blockchain, COTI komt met de Trustchain. Helaas worden er nog geen cryptomunten op grote schaal gebruikt als betaalmiddel. Investing.com heeft een interview gehad met Shahaf Bar-Geffen de CEO van COTI. Hij is ervan overtuigd dat de digitale valuta sneller gaan gebruiken dan wij verwachten! Wat is COTI en wat wil het project bereiken?

Wat is COTI

Wat is COTI, een goede vraag die wij je in een notendop gaan beantwoorden. De rest wordt hieronder namelijk uitgelegd door Shahaf Bar-Geffen de CEO van COTI. COTI is een trustchain gericht op de E-commerce. Het bedrijf is een aantal key elementen aan het ontwikkelen waar het ecosysteem op moet draaien. Dit zijn onderandere een cryptocurrency wallet, exchange, mediation systeem & een trustchain.

Hoe gaat COTI ervoor zorgen dat het gedecentraliseerd is?

Het COTI netwerk is vanaf de eerste steen zelfbouw. Het doel van het COTI systeem is om betalingen te kunnen opschalen gericht op de DAG structuur. Veel mensen maken zich zorgen over de zogenaamde mine fabrieken die her en der in de wereld worden gestart. Door de PoW systemen waar ook de Bitcoin op draait moeten duizenden computers draaien om een transactie te voldoen. Met het nieuwe DAG systeem van coti is dit niet meer nodig, COTI is een Trustchain.

Elke nieuwe transactie is vereist om te verifiëren tot twee andere transacties om te worden toegevoegd aan het grootboek, of de ‘ cluster ‘ zoals we het hebben bedacht. Om dit te bereiken, worden de gebruikers aangemoedigd om hun eigen knooppunten uit te voeren die werken om transacties in het cluster te valideren. Dit zet effectief de verantwoordelijkheid in de handen van gebruikers die met lage-aan-nul prijzen, snelle bevestigings tijden en hoge vertrouwen scores als beloning voor hun eerlijk, betrouwbaar gedrag worden gestimuleerd.

We hebben ook een extra vangnet voor het aanpakken van vertrouwen problemen tussen partijen die elkaar niet kennen en kan nooit opnieuw transacties. Ons bemiddelingssysteem behandelt alle geschillen die zich kunnen voordoen tijdens het transactieproces, inclusief factureringsfouten, onopzettelijke overschrijvingen, ongeautoriseerde kosten en niet-geleverde goederen of niet-conforme goederen en diensten. COTI benadering van bemiddeling omvat het benutten van een onafhankelijk netwerk van crowdsourced bemiddelingsmiddelen om geschillen eerlijk en efficiënt op te lossen, zonder dat er een stijging van de transactiekosten wordt veroorzaakt. Deze bemiddelingsmiddelen worden vergoed voor hun inspanningen in COTI wanneer zij succesvol bijdragen tot consensus. Om dit te bewerkstelligen, we geloven dat we een dwingende aanpak gevonden voor het omleiden dure bemiddelingsdiensten van derden die gebruikelijk zijn in traditionele betalingssystemen, P2P-handel en online marktplaatsen.

Hoe gaat COTI de grote hindernissen in de betalingen wereld overwinnen?

In dag-gebaseerde systemen zoals COTI, leidt het grotere netwerk gebruik tot betere schaalbaarheid. Als zodanig is er een positieve correlatie tussen het aantal netwerkgebruikers en de snelheid waarmee transacties worden bevestigd. Echter, in keten-gebaseerde netwerken, grotere schaal leidt tot negatieve effecten op het netwerk bruikbaarheid.

Aangezien het netwerk Bitcoin is gegroeid, heeft het ernstige netwerk congestie onder ogen gezien, die tot hogere prijzen en langzamere regelingstijden leiden. Het netwerk kan op dit moment verwerken ongeveer 20 transacties per seconde (TPS) gemiddeld, vergeleken met de doorvoer van COTI van 10.000 TPS.

Bovendien, omdat we het ontwikkelen van een dag-based consensus aanpak, hebben we afgewend met de energie-intensieve tekortkomingen van PoW blockchain systemen en mijnbouw operaties die ongelooflijk kostbaar zijn geworden om te opereren.

COTI vertrouwen scores en mediation systeem toe te voegen aan onze inzet voor koper-verkoper beveiligingen en betrouwbaarheid. Het is iets wat gebruikers gewend zijn geraakt aan met legacy betalingssystemen, maar is duidelijk ontbreekt voor grote cryptocurrencies tot nu toe.

Hoewel de technologie cruciaal is om betalingen te vergemakkelijken, is regulering net zo belangrijk. COTI netwerk deelnemers zijn verplicht om te gaan door middel van een know uw klant (KYC) proces om te voldoen aan de wereldwijde naleving normen. COTI heeft ook een vergunning aangevraagd in Gibraltar als onderdeel van een globale licenties procedure.

Waarom is COTI een betere oplossing ten opzichte van bestaande betaalsystemen?

Er zijn een aantal belangrijke punten te onderscheiden waarom currency of the internet zijn naam waar gaat maken.

  • Het Trustchain systeem van COTI is schaalbaar vanwege het DAG-systeem. Transacties kunnen steeds sneller worden bevestigd naarmate het aantal deelnemers aan het netwerk groeit. Dit zal het dagelijks gebruik van cryptomunten ondersteunen.
  • Directe betalingen i.p.v. bij de Bitcoin wachttijden van 30 min tot wel 16 uur gemiddeld.
  • Gebruikers van het COTI netwerk betalen variabele transactiekosten. Afhankelijk van hun trustscore in de blockchain. Zeer vertrouwde gebruikers met een laag scoringspercentage betalen nauwelijks of geen transactiekosten. Trustscores vormen gezamenlijk vertrouwens ketens, deze worden gebruikt als onderdeel van de Trustchain.
  • COTI ontwikkeld haar eigen bemiddelingssysteem oftewel mediation system. Dit systeem lost geschillen tussen verschillende partijen op en handhaaft de integriteit van het netwerk.
  • COTI ontwikkeld haar eigen cryptocurrency exchange. Dit maakt het mogelijk om gebruikers in FIAT en cryptomunten te laten betalen via het Trustchain netwerk.
  • Het netwerk zal ontzettend gebruiksvriendelijk zijn, men hoeft geen moeilijke methodes toe te passen om een beveiligde cryptocurrency wallet aan te schaffen.
  • COTI werkt in overeenstemming met licenties en binnen de kaders van de wet.

Wat maakt het dat COTI een betaalplatform kan worden?

COTI werkt op het DAG-systeem, Trustchain, mediation systeem, exchange en heeft een gedecentraliseerd bestuur. Dit zijn allen kenmerken waar geen andere cryptocurrency project aan heeft durven snuffelen.

Wat is de rol van vertrouwen & handel in het COTI netwerk?

COTI slaat een nieuwe weg in op het gebied van vertrouwen en handel. De handel is eeuwen oud en gaat altijd samen met wederzijds vertrouwen. Dit is in de online wereld met digitale betalingen niet anders, echter is het moeilijk te controleren. COTI heeft hier een oplossing voor namelijk Trust Score mechanismen. De Trust Score servers analyseren gebruiksgegevens, gebruikersgedrag en netwerk betalingsstatistieken om vertrouwen-score te berekenen voor iedere COTI deelnemer. Deze score helpt gebruikers om te beoordelen of potentiële partijen waarmee ze gaan handelen betrouwbaar zijn.

COTI dag-based consensus algoritme maakt ook gebruik van Trust scores, die collectief vertrouwen ketens vormen, om efficiënt te bereiken transactie consensus en validatie. Trust scoort moedigen gebruikers bij te dragen aan de kwaliteit van het ecosysteem en dienen als een proxy voor hoe betrouwbaar een deelnemer zal worden in het vervullen van transacties volgens de overeengekomen voorwaarden. Zij dienen ook als een belangrijke bestuurder van transactiekosten: hoge scores worden geassocieerd met lage-tot-nul vergoedingen, terwijl de lage scores worden geassocieerd met relatief hoge vergoedingen.

Hoe zorgt COTI voor een constant eco systeem?

Wij zijn niet alleen een digitale munt met een blockchain technologie. Nee wij zijn een compleet nieuw trustchain netwerk ontwikkeld voor de e-commerce wereld. Wij hebben COTI ontwikkeld om een wereldwijd probleem op te lossen namelijk betaal snelheid. Wij willen met ons systeem realiseren dat transacties vrijwel niets kosten & direct ontvangen worden door de handelaar. Dit is een groot voordeel voor zowel de consument als handelaar in vergelijking met traditionele banken, creditcards en P2P platformen.

Wat je straks zult zien is dat handelaren in staat zijn frauduleuze betalingen eerder te achterhalen. De consument zal in staat zijn vrij te handelen met veel snellere transactie goedkeuring. COTI wil digitale valuta in het mobiele tijdperk leiden naar de next level. Hiervoor is brede acceptatie nodig, dit krijg je alleen door het gebruik van coti te ondersteunen.

Hoe blijft COTI gedecentraliseerd en in overleg met de achterban?

COTI ontwikkeld een gedecentraliseerd stemrecht model. Wil het bestuur veranderingen doorvoeren in het basisprotocol van COTI dan moet hierover gestemd worden. Wil men bijvoorbeeld de 2.000.0000.000 coti coin ’s die er nog zijn invoeren moet hier eerst over gestemd worden. Door dit systeem kunnen coti munthouders gezamenlijk stemmen over een besluitvoering.

Hoe gaat COTI samenwerkingen aan met grote bedrijven?

Idealiter moet er een brug tussen de traditionele betalingsoplossingen en digitale valuta’s gemaakt worden. Daarom ontwikkelde COTI een schaalbare betaaloplossing, naast een unieke Trust scoring engine, mediation systeem en een crypto exchange. We zijn ook het nastreven van vergunningen voor Merchant processing oplossingen te dekken in Fiat valuta. evenals de uitwisseling en portefeuille functionaliteit. Ken uw klant (KYC), anti-witwassen van geld en het behandelen van klanten tamelijk (TCF) normen zullen ook de regelgeving op COTI.

Omdat de relatieve complexiteit van digitale valuta’s heeft geremd hun wijdverbreide goedkeuring in de gevallen van betaling te gebruiken tot nu toe, een primaire focus van COTI applicatie ontwerpinspanningen is op het maken van digitale valuta’s zo gemakkelijk te verwerven en te gebruiken als hun fiat Equivalenten.

Bovendien zal het van cruciaal belang zijn om ogenblikkelijke transacties te handhaven, lage-tot-nul vergoedingen en koper-verkoper beveiligingen, in aanvulling op multi-currency ondersteuning en netwerkbeveiliging. Na verloop van tijd zullen al deze factoren meer kopers en verkopers moedigen om de verwerkings hulpmiddelen van COTI te gebruiken om hun grensoverschrijdende e-commerce ervaring verder te verrijken.

Wat is het voordeel van cryptomunten in vergelijking met creditcards?

Digitale valuta nemen de noodzaak van derde partijen weg. Dit zorgt voor snellere transacties en lagere transactiekosten. Hierdoor kun je gemakkelijk handelen met iedereen op de wereld. Echter mist er nog één belangrijke schakel, een betaal systeem voor de consument en handelaar. Hier spelen wij op in met het COTI netwerk die het vergemakkelijkt om betalingen te voldoen in de e-commerce wereld.

Waarom moeten mensen starten met cryptocurrency?

Met digitale valuta’s zoals COTI, betaalt u laag-tot-nul vergoedingen voor transacties. Transfers zijn ogenblikkelijk, wat betekent dat je niet hoeft te wachten op cheques te wissen. Digitale valuta’s zullen ook online winkelen en de internationale handel veel eenvoudiger met hogere goedkeuring tarieven, het omzeilen van de noodzaak van lokaal beschikbare betalingsmethoden.

Waar is COTI nu en wat is de ROAD MAP?

De COTI ICO start eind deze maand (April 2018) snel hierna zullen wij onze COTI wallet lanceren. Dit zijn de eerste belangrijke mijlpalen in ons ecosysteem.

Tevens hebben we een partnerschap ondertekend met Processing.com, dit zal ons toegang verlenen tot duizenden handelaren over de hele wereld. Aan het eind van dit jaar (2018) hopen wij ons beta netwerk te kunnen lanceren. Onze ICO is goed op weg,  we hebben al veel middelen kunnen ophalen. De vraag is groot, we verwachten dat COTI ico een groot succes zal zijn.

Hoe onderscheid het COTI Team zich?

Het COTI team omvat de beste mensen van de management wereld & Research en Development talent, Veteranen van de financiële industrie en blockchain experts. Ons team van adviseurs en steunen omvat Greg Kidd (vroege investeerder in Tjilpen, vierkant, Coinbase en rimpel), Steven Heilbron (vroegere CEO van Investec Bank het UK), Dr. Matthew McBrady (vroegere CIO van BlackRock), de stichters van processing.com en veel andere achtenswaardige Individuen.

Waarom legt COTI de basis in de payment industrie?

ons eerste gebruik geval voor de cluster, onze base Layer Protocol, is het verstoren van de Payments Industry. Het is een massale 2.000.000.000.000 dollar markt, maar het is momenteel monopoliseren door Visa en Mastercard. De betalingen bol is zeker rijp voor verstoring als het niet is vernieuwd op voor de afgelopen 40 jaar. Toch zijn we niet van plan om daar te stoppen. We kunnen hetzelfde protocol gebruiken om de verzekeringsbranche en de revolutie te verhandelen onder andere belangrijke markten in de toekomst.

COTI promo video

Last but not least, deze willen we je niet ontnemen. Dit is de promotie video gemaakt door het COTI team:

Delen is lief!

Laat je mening achter, wat vind jij?