Wat is HODL?

Wat wij niet snappen is dat veel mensen het vergeten om de cryptocurrency HODL techniek toe te passen. Bij een licht dalende (bijvoorbeeld) Ripple koers zien we gelijk een kettingreactie in de markt. Veel cryptocurrency handelaren verkopen in blinde paniek hun cryptocurrencies omdat ze bang zijn deze te verliezen. Onze pagina over Ripple verkopen heeft afgelopen dagen enorm gescored in Google men kent de geschiedenis van Crypto niet. Begrijpelijk, maar één ding vergeet men. Cryptocurrency HODL is namelijk de sleutel naar succes in deze wereld. Waarom cryptocurrency lang vasthouden succesvol is leggen we je 2 alinea’s verder graag uit.

Wat betekend te term HODL in cryptocurrency?

Wij konden je hier horen denken en afvragen… wat is HODL eigenlijk? HODL is een typo van het engelse woord HOLD, in Nederlands houden of vasthouden. In diverse cryptocurrency community’s wordt deze term nu steen vast gebruikt om aan te geven dat je een crypto vasthoud. Zodra je een enorme prijsdaling ziet bij een cryptocurrency zie je op diverse fora’s de typo naar voren komen met het liefst een # ervoor.

Waarom cryptocurrency HODL – vasthouden?

Dit houden we graag kort en bondig, kijk terug in de geschiedenis van cryptocurrency. Diverse cryptomunten die nu groot zijn hebben ook meerdere terugvallen in koers gehad. Er gaan m.b.t. betalingsverkeer en informatie overdracht zaken veranderen in de wereld. Jij kunt daar deel van uitmaken, kies de juiste partijen en weet zeker dat je rustig kunt HODL’en. Wij zijn zoals je wellicht weet enorme verspreider van het woord RIPPLE en COTI. Wij durven met zekerheid heel lang deze cryptocurrencies te hodlen. Check onderstaande historie van diverse crypto’s die nu in de top 10 cryptocurrencies staan.

Delen is lief!

Laat je mening achter, wat vind jij?