Crypto kopen nederland

Bitvavo Cryptomunten kopen in Nederland

Last Updated on 17 augustus 2021 by

Via via werden wij op de hoogte gebracht van een de nieuwe cryptocurrency handel Bitvavo. Het doel van Bit Vavo is om mensen die beginnen met Bitcoin het zo makkelijk mogelijk te maken. Op het eerste gezicht lijkt dit perfect te lukken, wij hebben inmiddels succesvol een account aangemaakt en wij zijn zeer te spreken. In dit artikel nemen wij jullie mee in de Bitvavo materie zodat jullie straks gemakkelijk en snel cryptocurrency in Nederland kopen kunnen.

Wat is Bitvavo?

Zoals gezegd is Bitvavo een Nederlandse cryptomunten handelaar. Het bedrijf wil in tegenstelling tot Litebit de nadruk leggen op gebruiksvriendelijkheid. Hier kunnen ze veel winnen ten opzichte van hun grote concurrent. Open beide website’s maar eens naast elkaar, dan zul je zien dat Bitvavo.com velen malen gebruiksvriendelijker is. Wij vinden dat je daar uiteindelijk ook naar toe moet als cryptovaluta handelaar. Mensen die beginnen met bitcoins moet je het niet te moeilijk maken! Wij kunnen met zekerheid zegen dat deze nederlandse cryptocurrency exchange het beste alternatief voor Litebit is!

In 3 woorden

  • Betrouwbaar
  • Gebruiksvriendelijk
  • Goede bitvavo ervaringen

Cryptocurrency kopen & verkopen via Bitvavo

We willen het er niet steeds over hebben, Bitvavo is gebruiksvriendelijk! Dit zien we ook terugkomen in het cryptomunten aankoop & verkoop proces. Je kunt gemakkelijk Ripple verkopen via het platform deze heb je uiterlijk 48 uur na acceptatie transactie al op je account staan. Tevens is het kopen via Bitvavo velen malen sneller, wij hadden onze Bitcoins binnen 3 uur op ons account staan.

Alvorens je cryptomunten kopen kunt via dit nieuwe platform is het noodzakelijk om euro’s te storen in je persoonlijke account. Dit kun je gemakkelijk doen door een Ideal betaling of overschrijving aan te vragen. Indien je gaat voor de optie: Cryptocurrency kopen met Ideal dan heb je deze betaling direct in je account staan. Hierna kun je zeer gemakkelijk de stappen volgen om zo de cryptomunten aan te schaffen die jij wil toevoegen in je portfolio.

Bitvavo ervaringen & reviews

Voordat je met een cryptomunten handelaar in zee gaat is het niet onbelangrijk de ervaringen en reviews te lezen. Met ruim een 7 komt het bedrijf ook door deze test met een ruime voldoende. Een aantal positieve reviews hebben we er voor jou uitgehaald; Bitvavo Reviews kun je teruglezen op Trustpilot.

snelle verwerking,en erg gebruiksvriendelijk! Echt top!

De site werkt perfect, veel aandacht voor veiligheid, lekker overzichtelijk hoe het er allemaal voor staat met de portefeuille. Reuze geschikt als eerste stap in de wereld der cryptocurrencies. Ik had nog een mailtje gestuurd naar de helpdesk op een lichtelijk onmogelijk tijdstip, zondagavond 23 uur, en kreeg binnen een kwartier een helder antwoord. Top!

En zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Is Bitvavo betrouwbaar?

Ondertussen hebben wij al diverse keren cryptocurrency gekocht bij Bit vavo, wij hebben geen klagen! Iedere keer was onze bestelling netjes binnen de aangegeven tijden geleverd. Tevens heeft het bedrijf een ontzettend vriendelijke klantenservice die je overal mee wil helpen. Zo hadden wij een vraag over onze Bitvavo wallet, binnen 2 uur hadden wij al een reactie! Dit zie je bij bijvoorbeeld Litebit niet gebeuren. Wij kunnen stellig zeggen dat Bitvavo betrouwbaar is en de juiste keuze voor als je wil beginnen met cryptocurrencies.

Bitvavo wallet aanmaken

We zien veel vragen op Google voorbij komen over het aanmaken van een Bit vavo wallet. Wij snappen dit eigenlijk niet want zodra je en account aanmaakt bij deze cryptohandelaar gaat de rest vanzelf. Je cryptowallet wordt aangemaakt en je kunt direct beginnen met handelen. Tevens is de Bitvavo wallet ontzettend betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Twijfel geen moment en begin nu nog met cryptocurrencies kopen via het Bit vavo platform.

Aanmelden bij Bitvavo

Ben je overtuigd? Wacht dan niet langer en meld je gratis aan bij Bitvavo. Maak vandaag nog gebruik van het gebruiksvriendelijke platform en profiteer optimaal. Tevens is de keuze voor Bitvavo.COM de beste, het bedrijf staat op het punt concurrent Litebit te verslaan. Dit komt maar door 1 ding, gebruiksvriendelijkheid! Men wil als ze startende zijn in cryptocurrency gemak, en dat vinden we bij Bitvavo, meld je hieronder aan!

Ook interessant

Cardano verwachting 2019 2020
Cryptocurrency prognose
Adam Grunwerg
Cardano koers verwachting voor 2020

Last Updated on 17 augustus 2021 by Cardano koers verwachting: Wat kunnen we de komende tijd gaan verwachten van ADA Cardano zal de prijs gaan stijgen of dalen. Cardano is

Lees verder »
Bitcoins kopen
Cryptocurrency kopen
Adam Grunwerg
Bitcoin kopen met Ideal

Last Updated on 17 augustus 2021 by Bitcoins kopen kan één van de verstandigste keuzes zijn die je op dit moment in je leven kan maken. Je komt waarschijnlijk niet

Lees verder »
Verge kopen met ideal
Cryptocurrency kopen
Adam Grunwerg
Verge kopen met Ideal

Last Updated on 24 november 2021 by Cryptomunt Verge XVG wordt steeds populairder, steeds meer mensen starten met het kopen de digitale munt. In dit artikel leggen wij je uit

Lees verder »

Delen is lief!

Geef je mening, wat vind jij er van?