Bitcoins verkopen & uitbetalen in Euro

Heb jij een aantal BTC weten te bemachtigen voor 2017? Dan is het niet zo raar dat je op onze Bitcoins verkopen pagina terecht bent gekomen. Rond januari ’17 was de bitcoin rond de €700,- waard. Op het moment van schrijven heeft de Bit coin een waarde van €8600,-. Dit betekend een prijsstijging van ongeveer 1200%, als dit voor jou een mooi rendement is betekend dit dat jij je Bitcoins verkopen kunt. Hoe je het beste je BTC verkopen kunt lees je in dit artikel!

Bitcoins verkopen waar moet je aan denken

Als je van plant met je BTC te verkopen moet je aan een aantal zaken denken, hier willen we je graag op attenderen zodat je veilig je bitcoins verkopen gaat. Het bitcoins uitbetalen in euro is natuurlijk niet niets, het is heel spannend als het om een aantal BTC gaat. Aangezien de bitcoin prijs enorm gestegen is afgelopen jaren, kunnen een aantal bitcoins al gauw in de 1000’en euro’s oplopen. Vandaar dat wij jou goed willen voorbereiden, lees alles eens rustig door en als je vragen hebt weet je ons contactformulier te vinden!

Bitcoins verkopen belasting betalen?

De staat baalt het meest van de bitcoin opkomst, enorm veel mensen geven hun BTC vermogen niet aan bij de belasting. Kijk hier ontzettend mee uit, de overheid weet steeds beter te controleren. Bij het aangeven van de inkomsten belasting kun je namelijk aangeven of je in het bezit bent van cryptovaluta. Onder een vooraf bepaald bedrag hoef je niets af te dragen aan de belasting.

De Bitcoinprijs is zo enorm gestegen de laatste jaren dat veel mensen een fortuin aan deze cryptomunt in het bezit hebben. Wij snappen dat het enorm vervelend is om belasting betalen. Je kunt echter nu iets belasting betalen dan dat je over een aantal jaar een naheffing krijgt.

Meer informatie: Bitcoins en belasting betalen

Bitcoin verkopen voor cash & contant?

Je zult er niet raar van opkijken dat er op marktplaats  en diverse andere platformen Bitcoins voor cash te koop gevraagd worden. Dit maakt het dus mogelijk je BTC te verkopen voor contant geld. Één voordeel van bitcoins uitbetalen in cash is dat je zo via het zwarte circuit geen BTW en belasting hoeft te betalen. Dat is ook de grootste reden dat veel mensen op deze manier hun bit coins proberen in te wisselen.

Wij willen je dit ontzettend afraden, je weet nooit met wie je te maken hebt. Het gaat bij bit coin al gauw om heel veel contant geld dit wil je niet zwart ontvangen op straat. Mocht je bitcoin verkopen voor cash of contant geld wees gewaarschuwd voor de gevaren!

Hoe krijg ik de meeste euro’s voor mijn bitcoin?

Cryptocurrency bitcoin staat er helaas heel slecht voor als het gaat om transactiekosten. Bij bitcoin betaal je al snel meer dan €10,- netwerkkosten. Tevens halen de cryptocurrency exchanges heel waarde tussen inkoop en verkoopprijs. Bij de Ripple XRP is dit anders, bij deze cryptomunt betaal je nagenoeg geen transactiekosten. Tevens zit er veel minder marge tussen verkoop- inkoopprijs. Dit betekend WIN-WIN, wat je dus moet doen is je bit coins inwisselen voor Ripple XRP.

In de volgende alinea’s leggen we je stap voor stap uit hoe je dit voor elkaar gaat krijgen! Denk er om, je kunt ook gewoon direct je BTC verkopen voor Euro. Dan moet je heel simpel je BTC storten op je Bitvavo account en laten uitbetalen naar euro’s. Zoals gezegd lees je hier meer over in de volgende alinea’s.

Hoe & waar bitcoins verkopen voor geld

Nu komen de belangrijkste alinea’s van ons artikel over bitcoins uitbetalen voor euro. Wij gaan je nu stap voor stap uitleggen hoe & waar je bitcoins verkopen voor geld kunt. Volg je de stappen netjes op zoals we aangeven dan heb jij over 2-5 dagen je BTC ingewisseld voor keiharde euro’s op je bankrekening. Voordat we gaan beginnen vragen we je nogmaals of je zeker van je zaak bent. Weet je zeker dat jij je bitcoins verkopen wilt? Ja… oke dan gaan we nu beginnen.

Stap 1: Aanmelden bij Bitvavo

let op: url moet beginnen met https://

Om te beginnen met bitcoins verkopen gaan we een account aanmaken bij Bitvavo. Bitvavo is sinds eind 2017 de grote concurrent van Litebit, echter is Bitvavo stukken voordeliger. Deze Nederlandse cryptocurrency exchange maakt veel minder winst over jou BTC! Meld je gemakkelijk aan via het formulier hieronder, je wordt naar de website https://bitvavo.com geleid. Let op dat de website met Https:// begint.

Stap 2: Account bevestigen

Je hebt zojuist in stap 1 een account aangemaakt bij bitvavo. Als jij een correct e-mailadres ingevoerd hebt moet je binnen nu en 5 minuten een e-mail ontvangen. Klik op bevestig e-mailadres en klik vervolgens op de website nogmaals op bevestigen.

Dit is de e-mail bevestiging, klik op Bevestig e-mailadres

Gefeliciteerd, vanaf nu ben je in het bezit van een Bitvavo account. Hier kun je heel voordelig cryptocurrency verkopen. Exact een partij waar we naar opzoek zijn, jij wil zoveel mogelijk overhouden aan de bitcoins die je verkopen gaat!

Stap 3: Bankrekening bevestigen bij Bitvavo

Het spreekt natuurlijk voor zich dat als jij bitcoins verkopen of uitbetalen wilt moet je rekeningnummer bij Bitvavo bekend zijn. Je kunt heel gemakkelijk je bankrekeningnummer verifiëren door €1,- over te maken via Ideal of bankoverschrijving. Deze euro wordt (als je via ideal betaald) direct gestort in je bit vavo account.

Ga naar  –> klik onderaan deze pagina op .
Vervolgens komt onderstaande pop up tevoorschijn, maak een keuze tussen ideal of SEPA overschrijving.

Vervolgens klik je op storten en maak je afhankelijk van je keuze de euro over naar je bitvavo-account.

Stap 4: Bitcoins verzenden naar Bitvavo wallet

Het moment is daar, je moet nu je bitcoins gaan verzenden naar je Bitvavo account. Dit is heel erg simpel, volg onderstaande powerpoint sheet en je BTC staat in een paar uur op je account. Zorg ervoor dat je het wallet adres waar je de bitcoins heen stuurt 3 keer te vaak controleert. Het zou zonde zijn dat ze naar de verkeerde eigenaar verstuurd worden. Een transactie die je verkeerd in het blockchain net zet is niet terug te draaien (helaas).

Stap 5: Bitcoins verkopen voor Ripple

Zodra je de BTC verzonden naar je Bitvavo wallet ontvangen hebt kun je de bitcoins uitbetalen in euro. Optioneel, en wellicht hou je hier meer euro’s aan over is je Bitcoins eerst omzetten naar Ripple en daarna verkopen. (Wij zijn sowieso groot voorstander van Ripple XRP, wij adviseren je bitcoins omwisselen voor Ripple) lees: Waarom investeren in Ripple XRP, dan snap je wat we bedoelen. Dit is enkel een TIP, doe ermee wat je zelf wil! Terug on topic, door naar Stap 6 BTC verkopen voor EUR.

Stap 6: BTC Bitcoin verkopen voor euro

Je gaat toch bitcoins uitbetalen in euro, Bitvavo is zo ontzettend gebruiksvriendelijk dat dit in enkele secondes gepiept is! Ga naar de pagina kopen & verkopen en klik vervolgens op verkopen. Volg de stappen zoals aangegeven op de website, is dit niet duidelijk genoeg? Onderstaand hebben wij alles nog even stap voor stap uitgelegd. Let op: Als je voor meer dan €2.500,- aan BTC gaat uitbetalen dan moet jij je als persoon verifiëren. Ga naar stap .. om meer te weten hoe je account te verifiëren.

Stap 7: Bitcoins opnemen

Hehe, we zijn zover we gaan je bitcoins uit het account overschrijven naar je bankrekening. Wil je meer dan €2.500,- overboeken naar je persoonlijke bankrekeningnummer, ga door naar stap 8! Blijf je onder eerder genoemd bedrag dan gaan we hier verder.

Vul onderstaand formulier in zoals aangegeven in de sheet hieronder. Binnen 1-5 werkdagen ontvang jij het aangegeven bedrag op je bankaccount. Zo simpel is het om je bitcoins te verkopen!

Stap 8: Bitvavo account verifiëren

Aah, jij bent dus die grote bitcoin investeerder?! Wil je meer dan €2.500,- aan bitcoins verkopen dan moet jij je account bij Bitvavo verifiëren. Dit doe je door je id-kaart of paspoort up te loaden naar de server van deze exchange. Onze ervaring leert dat ze bij Bitvavo ontzettend snel zijn, binnen 1-2 dagen is je account vrij gemaakt voor grote transacties. Onderstaand een korte uitleg over hoe je een ID-kaart upload bij Bitvavo.

Kies in het dropdown menu voor Identiteitskaart –> Upload voorzijde van ID-kaart in JPG, TIFF of PNG. –> Upload achterzijde van Identiteit in PNG, TIFF of JPG –> Klik vervolgens op Verifiëren!

Gefeliciteerd je hebt je bitcoins verkocht!

Cool, daar zijn we dan! Je hebt je Bitcoins verkocht, wat nu?! stop je met cryptomunten en cryptovaluta, of ga je verder beleggen in cryptocurrencies? Wij hopen oprecht dat je enorm veel winst hebt gemaakt met BTC. Wellicht volg je ons advies nog op en ga je Ripple kopen. Wij verwachten dat deze cryptomunt een enorme prijsstijging gaat doormaken in 2018. Wat je ook maar gaat doen in de cryptocurrency wereld, wij zijn blij dat je voor coinstart gekozen hebt! Is het bitcoins verkopen vlekkeloos verlopen? laat een reactie achter onderaan dit artikel! 🙂

Ook interessant

vermogensbeheerder Fidelity Digital Assets komt naar europa
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Vermogensbeheerder komt naar Europa toe!

Fidelity Digital Assets, dochteronderneming van Fidelity, heeft aangekondigd om de overstap naar Europa te maken. Vooralsnog is deze grote vermogensbeheerder actief in Amerika, maar daar gaat dus spoedig verandering in

Lees verder »
Cybertron ICO Lyla antivirus
Blockchain projecten
Adam Grunwerg
Cybertron ICO Lyla antivirus software

Cybertron ICO is een bedrijf dat officieel geregistreerd staat in Londen. een succes team vol enthousiaste programmeurs die graag het problematiek willen aan aanpakken rondom cybercriminaliteit. Cybertron werkt momenteel hard

Lees verder »
Crypto Daytrading
Cryptocurrency algemeen
Frauke Willema
Wat is Crypto Daytrading?

De wereld van de cryptocurrencies is de afgelopen jaren in een stroomversnelling gekomen. Meer en meer currencies kwamen op de markt en meer en meer mensen zijn zich hiermee bezig

Lees verder »
Ripple XRP Toekomst is groot
Cryptocurrency prognose
Adam Grunwerg
Waarom heeft Ripple XRP toekomst?

Er wordt heel veel gespeculeerd in de cryptocurrency wereld, wij doen hier natuurlijk graag aan mee! Maar komen dan wel graag met feiten; Waarom heeft Ripple XRP toekomst? Dat kunnen

Lees verder »

Delen is lief!

Geef je mening, wat vind jij er van?