Bitcoins kopen

Bitcoin kopen met Ideal

Bitcoins kopen kan één van de verstandigste keuzes zijn die je op dit moment in je leven kan maken. Je komt waarschijnlijk niet voor niets op onze bitcoin kopen pagina. Waarschijnlijk heb je langere tijd interesse in Bitcoin & Altcoin alleen vraag jij je af hoe je Bitcoin kopen kunt. In dit artikel willen wij je uitleggen waarom je investeren in Bitcoin zo interessant is.

Waarom Bitcoins kopen?

Dit kopje heeft bijna geen uitleg nodig. De bitcoins zijn een zeer lucratieve investering, de coin is afgelopen jaar met ruim 1500% gestegen. Zou je begin 2017 een bitcoin voor €400 gekocht hebben zou deze nu ruim €9000,- euro waard zijn.  Het rendement is ontzettend hoog, de verwachting is dat de bitcoin de komende jaren nog meer zal stijgen. De verwachting van de Amerikaanse financiële kopstukken is zelfs dat de prijs komende jaren richting de €100.000 zal gaan. Dit betekend dat als je nu zou investeren nog een rendement zal halen van ruim 900%. Bij de bank ontvangen we tegenwoordig nog maar 0,10% rente. Wij adviseren altijd; “Investeer alleen met geld dat je kunt missen!”.

Een goede broker zoeken

De vraag waar bitcoin kopen met iDeal mogelijk is, is eigenlijk simpel te beantwoorden. Dan moet je bij een broker zijn. Al is het wel zo dat lang niet elke broker dit mogelijk maakt. Daarom is het dus in de eerste plaats zaak om uit te zoeken of de betreffende aanbieder de mogelijkheid biedt om met iDeal af te rekenen. Is dit het geval, dan kan je dus met deze partij in zee gaan. Al is het wel aan te raden om ook een aantal andere zaken mee te nemen in de vergelijking om zo de beste te kiezen.

Een Nederlandse crypto broker

Omdat iDeal een echte Nederlandse betaalmethode is, is het logisch dat je voor een Nederlandse broker kiest als je perse op deze wijze wilt betalen. Toch zal je ontdekken dat ook een aantal buitenlandse aanbieders deze betaalmethode accepteren. Als het gaat om waar bitcoin kopen met iDeal mogelijk is, is het dus niet altijd zo dat de landsgrens ook als grens geldt voor het kopen van de cryptomunt. Dit kan ook een voordeel zijn. Juist  wanneer je ook naar andere zaken op het gebied van service en dergelijke  kijkt is dit van enig belang te noemen.

Direct Bitcoins kopenCrypto kopen en verkopen bij bitvavo

Waar kan ik bitcoin kopen?

Je denkt waarschijnlijk dat het heel moeilijk is om Bitcoins aan te schaffen. Dit is totaal niet waar, Bitcoins kopen is ontzettend simpel. je begint met het aanschaffen van een cryptocurrency wallet. Op onze wallet pagina lees je er alles over, wij adviseren je de wallet van Bitvavo. Bitvavo maakt het mogelijk om je cryptocurrency op te slaan, tevens heb je nog keuze uit 15 andere Altcoins. Je kunt trouwens niet alleen bitcoin kopen. Het is heel gemakkelijk om bij Bitvavo Bitcoin te verkopen. Onderstaand een aantal eigenschappen waarom Bitvavo voor Nederlanders een goede crypto wallet is.

  • Betrouwbaar
  • Goede Bitvavo ervaringen
  • Snelle levering
  • Bitcoin kopen met Ideal
  • Beoordeeld met een 8+
  • Nederlands bedrijf dus Nederlandse klantenservice
  • Veilige wallet

Andere zaken waar je op moet letten!

Andere zaken om op te letten Wanneer je gaat bekijken waar bitcoin kopen met iDeal mogelijk is, dan is het ook goed om direct even te kijken naar een aantal andere zaken. Zo is het bijvoorbeeld goed om te weten hoe het met de kosten gesteld is. Wanneer een broker lage kosten rekent voor het werk, dan is dat positief voor jouw eigen rendement. Dat is natuurlijk precies ook  waar je het voor doet. Daarnaast kan je misschien wel wat hulp gebruiken. Daarom is ook service een belangrijke factor in het geheel. Hoe beter die is, hoe aantrekkelijker de aankoop.

Huidige bitcoin koers

De afgelopen maanden heeft de Bitcoin koers een stijgende lijn laten zien. Zoals eerder al vermeld zijn we van 400 begin dit jaar naar nu ruim €9000,- gegaan. Wat wel opvallend is aan de bitcoin prijslijn is dat deze ontzettend fluctueert. Het kan maar zo zijn dat de koers van €9000 in één nacht wel €1000,- zakt. Onderstaand de huidige bitcoin koers:

Is de Bitcoin een Bubbel?

Of de bitcoin een bubbel is kun je natuurlijk nooit met zekerheid zeggen. Vroeger wist met vooraf ook niet dat de Dot-Com bubbel op komst was. Wat we nu vooral zien gebeuren is dat “oude” financiële mannen uit Amerika over de Bitcoin bubble beginnen. Wij verwachten dat dit komt omdat ze niet snappen hoe het werkt en dat ze er niet over beschikken. Wij verwachten niet dat de Bitcoin een bubbel is. De toekomst is digitale valuta, wij verwachten dat er over 10-20 jaar geen contant geld meer zal zijn!

Handelen in Bitcoins

Handelen in Bitcoins wordt wereldwijd ontzettend veel gedaan. Veel mensen en tegenwoordig ook de grotere beleggers speculeren mee op de Bitcoin markt. Heb jij wat meer verstand van cryptocurrency dan enken het kopen hiervan? Dan is het wellicht een leuke stap om te beginnen met handelen in cryptocurrencies. Wij adviseren je om te starten met een account aanmaken bij Bitvavo. Hier kun je gemakkelijk cryptocurrency kopen. De KCS is de cryptomunt van deze exchange, je ontvangt tot 90% bonus over alle fees die binnen het KuCoin netwerk betaald worden.

Ook interessant

Ripple vs bitcoin
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Ripple VS Bitcoin de verschillen

In dit artikel willen we het met jou hebben over de verschillen tussen Ripple (XRP) en Bitcoin (BTC). Wij merken dat we steeds meer vragen hierover krijgen via de diverse

Lees verder »
Wat is automatisch crypto traden
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Wat is automatisch crypto traden?

Heb jij ook verregaande interesse in de cryptocurrencies? Ben je mogelijkerwijs al geruime tijd bezig met het handelen in de digitale munteenheden? Dan weet je ongetwijfeld dat we met een

Lees verder »
crypto tree
Cryptocurrency nieuws
Adam Grunwerg
Merry cryptmas & happy crypto 2018

Hallo allemaal, Wij wensen jullie een merry cryptmas & Happy crypto 2018. Geniet van je vrije dagen, en we hopen op een groots nieuw jaar! In het nieuwe jaar verwachten

Lees verder »

Delen is lief!

Geef je mening, wat vind jij er van?