Bitcoin Fortress Review: betrouwbaar of oplichterij?

Logo van Bitcoin Fortress

De nieuwe handelsrobot Bitcoin Fortress heeft de afgelopen dagen veel aandacht gekregen omwille van de vermeende hoge winstgevendheid. Volgens sommige bronnen zou dit zelfs tot 300% per dag zijn.

Er wordt gezegd dat je met deze robot in minder dan één jaar cryptomiljonair zou kunnen worden. Hiervoor zou je alleen maar een minimumbedrag van € 250 moeten storten en de voorziene informatie nauwkeurig moeten lezen en opvolgen.

Maar is de Bitcoin Fortress-robot betrouwbaar?

En kan je er echt miljonair mee worden?

In dit artikel bespreken we de verschillende handelstechnologieën van deze robot en onderzoeken we of Bitcoin Fortress je tijd en geld überhaupt wel waard is.

We raden je aan om deze review tot het einde te lezen voordat je je aanmeldt op het Bitcoin Fortress-platform.

Table of Contents

Bitcoin Fortress: een overzicht

Bitcoin Fortress is een automatische handelsrobot die Bitcoin-schommelingen met een nauwkeurigheid van 99% zou verhandelen.

Het opvallende aan deze robot is dat hij zelfs in sterk fluctuerende marktomstandigheden kan blijven presteren.

Sinds de pandemie gaan de Bitcoin-prijzen alle kanten uit, waardoor dit wel eens een interessant moment zou kunnen zijn om deze cryptomunt te beginnen verhandelen.

Om te leren en zich zo goed mogelijk aan te passen aan voortdurend evoluerende marktomstandigheden, zou Bitcoin Fortress vertrouwen op een aantal Machine Learning-technologieën.

Hoewel we in deze review soms bepaalde handelsterminologie gebruiken, mag je je hierdoor zeker niet laten afschrikken. 

Omdat Bitcoin Fortress volledig automatisch is, heb je voor de bediening van deze robot zo goed als geen manuele input nodig.

Hierdoor zou echt iedereen met deze robot aan de slag kunnen. Zelfs als je helemaal niet vertrouwd bent met de wereld van cryptomunten. 

Wat we wél aanraden, is dat je de volledige gids van Bitcoin Fortress doorneemt en de beschikbare video’s bekijkt. Dit geeft je de kans om deze handelsrobot op de best mogelijke manier in te zetten.

Bij Bitcoin Fortress kun je Bitcoin niet rechtstreeks kopen of verkopen.

Dit platform handelt via een financieel derivaat, een Contract for Difference (CFD). Tegenwoordig heeft het verhandelen van CFD’s enorm aan populariteit gewonnen, wat begrijpelijk is als je weet dat het veel winstgevender zou zijn dan rechtstreeks handelen. 

Volgens deze handelsrobot zou je als gebruiker dagelijks tot € 1500 kunnen verdienen.

Hiervoor moeten de marktomstandigheden er echter goed uitzien en de handelsinstellingen correct geconfigureerd zijn.

Net zoals bij elke andere robot, zijn er ook bij Bitcoin Fortress bepaalde risico’s verbonden aan het verhandelen van Bitcoin.

Deze zijn nog groter als je handelt met zogenaamde “snelle CFD’s”. Investeer daarom niet al je spaargeld, maar enkel datgene waarvan je je het kunt veroorloven het te verliezen.

De werking van Bitcoin Fortress

Deze handelsrobot werd zodanig ontworpen dat zelfs beginners er snel en makkelijk mee aan de slag zouden kunnen gaan.

De handige gidsen, tutorials en overzichtelijke gebruikersinterface zijn hier goede voorbeelden van. Elk onderdeel wordt tot in detail uitgelegd, zodat werkelijk iedereen probleemloos kan volgen. 

Hierbij moeten we wel vermelden dat je niet onmiddellijk toegang krijgt tot het grootste deel van de handelsinstrumenten, maar pas nadat je jezelf op het platform hebt aangemeld en minimaal € 250 hebt overgemaakt.

Als je je in een land bevindt waar CFD-handel van cryptomunten is toegelaten, kun je direct gratis met Bitcoin Fortress aan de slag.

Nieuwe handelsslots zijn echter beperkt en worden uitsluitend in specifieke periodes op de markt ter beschikking gesteld.

Daarom kun je best regelmatig een kijkje nemen op de Bitcoin Fortress-website, en je aanmelden zodra je merkt dat er slots worden aangeboden.

De Bitcoin Fortress-handelsrobot doet een beroep op welbepaalde makelaars om transacties en opdrachten uit te voeren. Na het nodige onderzoek, stuurt het specifieke signalen naar de makelaar. Deze zal vervolgens de gevraagde opdrachten uitvoeren en de account van de klant in kwestie debiteren.

Op het moment dat je geld overmaakt naar je Bitcoin Fortress-account, wordt dit in ontvangst genomen door de partner-makelaar van deze handelsrobot.

Om te voorkomen dat ze het geld van hun klanten voor ongeoorloofde doeleinden zouden gebruiken, moeten deze zich aan strenge regels houden.

Aparte rekeningen voor bedrijfskosten en stortingen van gebruikers zijn hier een geschikt voorbeeld van.

Daarnaast worden ze regelmatig aan externe audits onderworpen en moeten ze zijn aangesloten bij een depositobeschermingsstelsel.

* Hou er rekening mee dat handelen altijd bepaalde risico’s met zich meebrengt. Handel daarom nooit met meer kapitaal dan datgene waarvan je bereid bent het te verliezen.

Het registratieproces van Bitcoin Fortress

Een account aanmaken bij Bitcoin Fortress zou niet langer dan 20 minuten duren.

Je kunt wel best de nodige tijd vrijmaken om de instructies zo gedetailleerd mogelijk te lezen voordat je effectief aan de slag gaat met handelen. Een goede voorbereiding zal er namelijk voor zorgen dat je je kansen op snellere en betere resultaten aanzienlijk verhoogt.

Deze handelsrobot is van A tot Z automatisch, zodat je je absoluut geen zorgen hoef te maken om de bediening ervan. Bitcoin Fortress doet alles voor jou, zodat jij je gebruikelijke dagtaken niet hoeft op te zeggen.

Zoals hierboven besproken, worden nieuwe accounts alleen maar op loterijbasis ter beschikking gesteld. Daarom kun je best regelmatig eens naar de Bitcoin Fortress-website surfen en controleren of er slots worden aangeboden. Aarzel niet om jezelf aan te melden zodra je merkt dat er een slot beschikbaar zijn.

Er is namelijk altijd een kans dat je in de toekomst geen toegang meer zult krijgen. Dankzij onderstaand overzicht kun je snel en makkelijk met deze robot aan de slag.

 • Stap 1: Registratieproces
 • Op de Bitcoin Fortress-website kun je een gratis account aanmaken door het formulier in te vullen.

  Hiervoor moet je je officiële naam opgeven zoals die op je identiteitskaart is vermeld.

  Voor deze handelsrobot is veiligheid een topprioriteit en is multifactorauthenticatie vereist voor alle accounts. 

  Daarom wordt er je ook gevraagd om een geldig e-mailadres en telefoonnummer op te geven.

  In een tweede fase moet je je identiteit laten controleren op de website van de partner-makelaar.

  Deze stap in het registratieproces is een onderdeel van het KYC-beleid  (Know Your Customer) dat witwassen en talrijke andere vormen van financiële criminaliteit moet voorkomen.

  Registratieformulier van Bitcoin Fortress

 • Stap 2: Je Bitcoin Fortress-account financieren
 • Zoals we hierboven al hebben vermeld, passeert elke storting via een partner-makelaar waar deze handelsrobot een samenwerkingsverband mee heeft.

  Naar aanleiding van deze review hebben we alle makelaars van Bitcoin Fortress gecontroleerd.

  We kunnen dan ook met plezier melden dat ze allemaal betrouwbaar lijken te zijn.

  Wil je graag weten wat wordt bedoeld met een “legitieme makelaar”? In eerste instantie moet een betrouwbare makelaar voldoende regelgeving aanbieden.

  Verder zijn ook goede gebruikersbeoordelingen ontzettend belangrijk, moeten ze van A tot Z transparantie kunnen bieden en moeten ze gebruikers de kans geven om zonder al te veel vertragingen en beperkingen geld op te kunnen nemen.

  Tot slot zijn ook een duidelijk omkaderd gegevensprivacy- en cyberveiligheidsbeleid cruciaal voor de geloofwaardigheid van een betrouwbare makelaar.

  De Bitcoin Fortress-handelsrobot zou onder toezicht staan van een aantal gerenommeerde instanties, zoals het Australische ASIC, het Cypriotische CySEC, het Britse FCA en het Zuid-Afrikaanse FSB.

  Elk van deze toezichthouders kan terugvallen op uitstekende beoordelingen en wordt in alle uithoeken van de wereld gerespecteerd. Deze omkadering biedt gebruikers de nodige veiligheid en beveiliging.

 • Stap 3: Opleiding en demo-account
 • Het is erg belangrijk dat je de voorziene instructies voor de Bitcoin Fortress-handelsrobot helemaal doorneemt voordat je beslist live te gaan handelen.

  Daarnaast wordt ook aangeraden om minimaal één uur in de demo-account te oefenen.

  In deze account kun je jezelf vertrouwd maken met de verschillende functies van deze handelsrobot en tot in detail zien hoe de talrijke risicoparameters je account kunnen beïnvloeden. Hou altijd het volgende in gedachten: hoe hoger het potentieel, hoe hoger het risico.

  Daarom met je de instellingen aanpassen aan je risicobereidheid.

  Om dit te bepalen kun je gebruikmaken van een vragenlijst die Bitcoin Fortress ter beschikking stelt.

 • Stap 4: Live handelen
 • Live handelen kun je best pas doen nadat je de nodige informatie en tutorials hebt doorlopen, en wanneer je voldoende vertrouwd bent met de Bitcoin Fortress-demo account.

  Als je beperkt of helemaal niet oefent in de demo-omgeving, kan dit leiden tot onherroepelijke fouten en verliezen.

  Bitcoin Fortress inkomsten

  De beste tijd om met deze handelsrobot aan de slag te gaan, is ergens tussen 8 en 16 uur EST.

  Dit is het moment dat BTC door de activiteit op Wall Street opvallend volatiel is. Hou in gedachten dat het verhandelen van CFD’s enorm afhankelijk is van de volatiliteit op de handelsmarkten.

  Het voordeel van deze volatiliteit is dat het niet alleen risico, maar ook potentieel met zich meebrengt.

  * Hou er rekening mee dat handelen altijd bepaalde risico’s met zich meebrengt. Handel daarom nooit met meer kapitaal dan datgene waarvan je bereid bent het te verliezen.

  De voordelen van Bitcoin Fortress

  Volgens Bitcoin Fortress zelf kan het niet alleen aan ervaren handelaars, maar ook aan beginnelingen veel voordelen bieden.

  Bovendien hoef je er dankzij de volledig automatische instellingen zelfs amper tijd in te steken.

  Maximaal 20 minuten per dag volstaan al om een account op te zetten en te beginnen handelen.

  Deze handelsrobot zou gebruikers helpen om van Bitcoin-acties te kunnen profiteren.

  Zo zou er volgens analisten een cryptobubbel op komst kunnen zijn die de prijs van Bitcoin tot ver boven de € 100.000 zou kunnen duwen.

  In deze context stuurde de bekende Amerikaanse ondernemer en schrijver van de internationale bestseller Rich Dad Poor Dad, Robert Kiyosaki, een tweet de wereld in waarin hij zegt dat de waarde van Bitcoin binnenkort tot wel € 75.000 zou kunnen stijgen. 

  Maar niet alleen deze auteur is optimistisch.

  Ook Max Keiser van het bekende Keiser Report voorspelt dat 1 Bitcoin tegen eind 2021 wel eens € 100.000 waard zou kunnen zijn.

  Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt, is het potentieel groot. Daarom dat robots zoals Bitcoin Fortress ideaal zijn om net als zoveel andere mensen te profiteren van zulke gebeurtenissen.

  De verklaring hiervoor ligt in het feit dat CFD’s geen koersstijgingen, maar prijsschommelingen verhandelen. Hierdoor profiteren gebruikers van de ups en downs die typisch zijn voor bloeiende markten.

  Tot slot kun je dankzij Bitcoin Fortress op Bitcoin gokken zonder het ellenlange en ingewikkelde aankoopproces te doorlopen.

  De aankoop van Bitcoin vereist namelijk het kopiëren en opslaan van complexe codes. Bovendien riskeer je te allen tijde je investering te verliezen als je de code verliest.

  Bitcoin Fortress Review: betrouwbaar of oplichterij? Ons besluit!

  Uit het groot aantal positieve beoordelingen op TrustPilot lijkt Bitcoin Fortress bij veel gebruikers populair te zijn.

  Op basis van de grote hoeveelheden gegevens die we voor deze review geanalyseerd hebben, kunnen we besluiten dat deze robot volledig betrouwbaar lijkt te zijn en uitsluitend met gereguleerde en wereldwijd gerespecteerde makelaars samenwerkt.

  Verder is deze handelsrobot opvallend makkelijk in gebruik en kunnen zelfs onervaren beginners er onmiddellijk mee aan de slag.

  Ook de overzichtelijke tutorials en gidsen spelen hier een cruciale rol. De gebruikers van deze robot geven deze robot dan ook een uitstekende score op veiligheid, klantenservice en uitbetalingen.

  Tot slot lijkt het erop dat Bitcoin Fortress gebruikmaakt van een 128-bit-sleutel encryptie, zodat gebruikers zich geen zorgen over veiligheid hoeven te maken.

  Less ook over eToro!

  * Hou er rekening mee dat handelen altijd bepaalde risico’s met zich meebrengt. Handel daarom nooit met meer kapitaal dan datgene waarvan je bereid bent het te verliezen.

  FAQ - Veelgestelde vragen

  Ja, hiervoor hoef je alleen maar een formulier in te vullen en te verzenden, en wachten tot je geld op je persoonlijke bankrekening is aangekomen.

  Het minimale stortingsbedrag voor Bitcoin Fortress is € 250. Dit zou moeten volstaan om het potentieel van deze handelsrobot goed in te schatten.

  Volgens deze handelsrobot mag je je verwachten aan een dagelijkse ROI tot 300%. Met een storting van slechts € 250 zou je per dag tot € 1000 kunnen verdienen. Omdat transacties afhankelijk zijn van de marktomstandigheden, kunnen we echter geen specifieke winstgaranties geven.

  Volgens onze analyse is Bitcoin Fortress geen oplichterij. De website is volledig actief en voldoet aan de verwachtingen.

  Delen is lief!

  Laat je mening achter, wat vind jij?