Review van Bitcoin Era

Bitcoin era logo no background png

Mocht jij de stap willen maken om ook te investeren in cryptocurrency dan is het zeker niet zo dat je hier alleen in staat, steeds meer mensen willen verdienen aan de handel in Bitcoin. Het is een markt met een hoop risico’s, maar toch is het handig om het te overwegen.

Door de hoge rendementen ben je namelijk mogelijk in staat om aanzienlijk veel geld bij elkaar te verdienen.

Als je niet zelf de koersen in de gaten wilt houden is het mogelijk om te kiezen voor een Bitcoin robot. Deze is in staat om automatisch voor je jouw beleggingen te maken. Een van de bekendere aanbieders van dit moment is Bitcoin Era.

In dit artikel zullen wij je alles laten zien wat je moet weten rondom dit platform. 

Table of Contents

Is de software betrouwbaar?

Bitcoin Era is op dit moment een van de meest bekende platformen om te gebruiken voor bij het bellegen. Als we naar onze bronnen kijken die we hebben geraadpleegd over Bitcoin era kunnen we zien dat het een betrouwbare site is om te gebruiken.

Reviews geven Bitcoin Era een hoge betrouwbaarheidsscore en mensen zijn echt blij met dit platform. De klantenservice kwam ook goed uit de test. De beoordelingen zijn gebaseerd op real-time testen van coinstart.nl en aan de hand van de ervaringen van de beleggers op het platform.

Wat is Bitcoin Era precies?

Bitcoin Era is een Bitcoin robot die in staat is om duizenden euro’s te verdienen met een investering van maar €250.

De robot is werkt volledig automatisch, dit houdt in dat iedereen aan de slag kan gaan met het beleggen op de site. Bitcoin Era maakt het mogelijk om jouw rekening te laten groeien met een storting van €250 tot duizenden euro’s.

Deze robot handelt niet alleen in bitcoin, ook Ether, Ripple en IOTA kunnen verhandeld worden via deze handige site.

Bitcoin Era world graphic

Het platform zal door signalen uit te zenden in staat zijn om een fractie van een seconde (0,01) sneller te zijn dan het marktgemiddelde.

Dit zorgt ervoor dat je beter af bent dan de normale beleggers op de markt.

Hoe werkt Bitcoin Era?

Bitcoin Era is te zien als een volledig automatische robot voor het beleggen. Deze bot is naar verluidt in staat om de Bitcoin-markt te analyseren op veranderingen van de prijs.

In tegenstelling tot menselijke handelaren kan je met de algoritmen veel makkelijker grote hoeveelheden aan data verwerken. Bitcoin robots zoals Bitcoin Era zijn er om nauwkeurige transacties te plaatsen.

Bitcoin Era rules how it works

Je hoeft niets te weten voordat je kunt beleggen op het platform, ook een technische leek kan gaan beleggen.

Voordelen van het handelen met Bitcoin Era

Als je de keuze maakt voor Bitcoin Era dan zal je veel voordelen ondervinden bij het platform. Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we enkele van de grootste voordelen hieronder eventjes voor je op een rijtje gezet.

Zo kan je voor jezelf zien of het een platform is wat je wilt gebruiken:

Er zijn meerdere onderdelen te vinden binnen het platform.

Om je wat meer te kunnen laten zien over de werking en kwaliteit van het platform zijn hieronder weer de nodige zaken terug te vinden. Dit geeft je een beeld over wat je van de site kunt verwachten. 

Gebruiksvriendelijk

Bitcoin Era is een super gebruiksvriendelijk platform om mee te beleggen. De meerderheid van de mensen zeggen dat zij in staat zijn geweest om gelijk te beginnen met het investeren.

Bovendien zijn er veel mensen die zeggen dat Bitcoin Era voorzien is van handige tools voor bij het beleggen. Bitcoin Era beweert ook nog eens dat de website en webtrader volledig beveiligd zijn. Hierdoor is het een van de beste opties om te gebruiken.

Demo Trading

Je kunt op dit moment niet terecht bij de site voor de demo trading optie. Het is daarentegen wel mogelijk om meer info te krijgen over de werkwijze achter het platform.

Na het doen van een storting krijg je meer te weten over de onderdelen van het platform. Deze ondersteuning laat je alles zien wat je moet weten voordat je aan de slag kunt met het beleggen op de site.

Geld opnemen

Je kunt geld op verschillende manieren opnemen bij de site. Het makkelijkste is om te kiezen voor dezelfde methode als die je hebt gebruikt voor het storten van het geld op je rekening. Je kunt op dit moment op meerdere manieren geld opnemen bij de site.

Het opnemen van het geld duurt vaak wat lange dan het storten. Als je hier meer info over wilt weten verwijzen wij je door naar de site.

Geld storten

Het is mogelijk om op verschillende manieren geld te zetten op je account bij Bitcoin Era.

Bitcoin Era accepteert stortingen en opnames via Master Card, Visa, overschrijving, WebMoney, Maestro, Neteller en Skrill.

Deze crypto robot zal nooit stortings- en opnamekosten in rekening brengen voor het handelen. Brokers mogen echter wel transacties brengen als ze dit graag willen.

Bitcoin Era aanmelden

Wil je nu zelf gebruik maken van Bitcoin Era dan zijn er een paar stappen die je even moet doorlopen.

Gemakshalve hebben we deze stappen hieronder voor je op een rijtje gezet:

Stap 1: maak een account aan

Het registratieproces met Bitcoin Era verloopt soepel en duurt minder dan drie minuten. Een goede handelsrobot slaat geen onnodige klantgegevens op tijdens de registratie en heeft maatregelen genomen om de gegevens die ze verzamelen te beschermen.

Bitcoin Era stelt dat zij geen onnodige gegevens verzamelen, het platform lijkt professioneel om te gaan met de gegevens van klanten. Om je aan te melden bij dit platform ben je verplicht om je naam, e-mailadres en telefoonnummer op te geven.

Bitcoin Era registration form electronic

Stap 2: stort geld op je rekening

De volgende stap is het maken van een storting.

Bitcoin Era accepteert stortingen en opnames via MasterCard, Visa, overschrijving, WebMoney, Maestro, Neteller en Skrill. Deze crypto trader brengt geen stortings- en opnamekosten in rekening.

Bitcoin Era deposit view screen

Brokers kunnen echter wel kosten in rekening brengen voor het handelen. Je moet wel minimaal €250 storten om dit platform te kunnen gebruiken voor het handelen.

Stap 3: begin met live handelen

Na het maken van een storting worden beleggers voorzien van details over hoe ze toegang kunnen krijgen tot de webtrader en hoe ze hun handelsrekening kunnen opzetten.

Live trading houdt in dat de app de crypto-markten analyseert op kansen en de bijbehorende transacties plaatst.

Je kunt zelf kiezen hoeveel risico’s je wilt nemen en op wat voor manier je wilt gaan handelen.

Bitcoin Robot Bitcoin Era ervaringen

Uit onze bronnen zien we dat de Bitcoin Era ervaringen erg positief zijn.

Veel mensen geven aan dat zij met behulp van het platform super makkelijk hebben kunnen toetreden tot de markt van de cryptovaluta.

Er zijn altijd wel mensen die niet in staat zijn geweest om geld te verdienen. Dit hou je nu eenmaal bij een markt die sterk op en neer gaat en die veel schommelt.

De markt is namelijk erg volatiel op dit moment Door de vele positieve ervaringen die wij terug kunnen vinden bij onze bronnen denken wij dat het een goede site is om te gebruiken als je zelf in staat wilt zijn om te beleggen met Bitcoin.

Wil je andere platformen verkennen? Bekijk onze beoordeling van Bitcoin Future.

Is Bitcoin Era betrouwbaar of nep – onze conclusie

Wij hebben geconcludeerd uit onze tests dat Bitcoin Era 100% te vertrouwen is.  De minimale storting die nodig is om te handelen met Bitcoin Era is €250.

Het wordt aanbevolen om met dit bedrag te beginnen en om er pas meer op te zetten als je echt weet hoe alles werkt. Je kunt echt veel verdienen met deze app, maar het is van belang dat je er niet zomaar blind op vertrouwd.

Het is namelijk zo dat de cryptomarkt een markt is die snel kan wisselen. Deze kunnen ervoor zorgen dat je niet altijd winst zal maken. Het is en blijft een assistent die je kunt gebruiken, je zal altijd alsnog je eigen keuzes moeten maken.

Veel Gestelde Vragen

Bitcoin Era is een software die is aan te merken als een speciale Bitcoin Robot. Deze is er voor je om je te helpen bij het maken van de investeringen binnen de cryptomarkt.

Bitcoin kan gebruikt worden om automatisch bepaalde transacties te maken op het platform. Als gebruiker hoef je alleen de instellingen aan te zetten om te beginnen met beleggen.

Er zijn online beweringen gedaan over het feit dat Bitcoin Era een nep zou zijn, maar hier hebben wij helemaal geen bewijzen voor kunnen vinden.

Bitcoin Era is gratis te gebruiken. Er zijn brokers te vinden op het platform die echter wel een minimale storting vereisen als je graag wilt handelen.

De minimale storting die de brokers vereisen momenteel €250.

Het is verstandig om niet meer dan dit bedrag te investeren in het begin. De cryptomarkt is namelijk zeer volatiel, je zal dus altijd een bepaald risico lopen als je van plan bent om te gaan handelen op het platform.

Doordat de markt zoveel schommelt is het wel mogelijk om aanzienlijk wat winst te kunnen boeken. Door meer risico te nemen zal ook het rendement hoger komen te liggen, dit is altijd het geval bij het beleggen in bepaalde soorten activa.

Er zijn verschillende soorten claims dat Gordon Ramsay, Richard Branson en Kate Winslett de Bitcoin robot gebruiken voor het handelen.

Wij hebben echter geen bewijs gevonden die zouden bewijzen dat dit inderdaad het geval zou zij.

Door zelf eens een kijkje te nemen op het platform kun je zo zien of het mogelijk iets voor je is, je moet je niet teveel laten leiden door wat bepaalde beroemdheden te zeggen zouden hebben over het platform.

Er is geen telefoon-app voor Bitcoin Era, maar het is altijd mogelijk om een investering te maken via de mobiele webbrowser.

Bitcoin Era is volledig compatibel met de mobiele versie van de browser. Dit zorgt ervoor dat je in staat bent om bepaalde instellingen te veranderen als je onderweg bent.

Wij raden je wel aan om de site in de gaten te houden. Mogelijk zal er in de toekomst wel een app komen die je op je telefoon kunt installeren.

Delen is lief!

Laat je mening achter, wat vind jij?