Bitcoin cash prijsverwachting koersverloop

Wat is de Bitcoin Cash koers verwachting voor 2020?

Een paar maanden geleden heeft BCH een hard fork ondervonden. Bitcoin Cash ABC heeft de strijd als krachtigste cryptomunt gewonnen. BCH ABC en BCH gaan verder als 2 unieke blockchain protocollen, ze hebben niets meer met elkaar te maken. Wat betekent de tweedeling voor de Bitcoin Cash koers verwachting? Hierover later meer!

De volgende BCH hardfork staat gepland voor mei 2019, deze update schept enorme verwachtingen bij de Bitcoin Cash community. BCH ABC gaat namelijk Schnorr signatures introduceren. Schnorr maakt het opschalen gemakkelijk, door 25% van de bandbreedte en opslag capaciteit te verminderen. Het biedt zelfs meerdere voordelen het protocol wordt namelijk gekoppeld aan transactie-tumblers. Hierdoor kunnen transacties gemakkelijk ingelezen worden.
Het doel van BCH ABC is dat de digitale munt voor iedereen in de wereld gemakkelijk beschikbaar is.

De huidige koerswaarde van Bitcoin Cash is vandaag (29 maart 2019) 150€. Er circuleren nu 17.698.450 BCH’s met een marktetcap van 3 miljoen USD. Volgens diverse BCH koers verwachtingen & prognoses kan de Bitcoin Cash koersverloop heel snel stijgen!

Bitcoin Cash BCH Bcash

Wat is Bitcoin Cash?

Het Bitcoin Cash protocol is gemaakt om de twee grootste uitdagingen van Bitcoin uit de weg te werken namelijk; Schaalbaarheid door block size te vergroten. BCH kan namelijk veel meer transacties per seconde (TPS) aan in vergelijking tot zijn grote broer. De andere uitdaging is de transactiekosten (fees), BTC transactiekosten liggen rond de euro, bij Bitcoin Cash betaal je ongeveer 10 cent.

Ook is het minen van Bitcoin Cash veel lucratiever dan Bitcoin minen. Als meer miners besluiten over te stappen van BTC naar BCH ABC dan kan dit leiden tot een verdere groei van Bitcoin Cash. Net als zijn grote broer heeft ook BCH een enorme groei meegemaakt in 2017. De achterban van de cryptomunt wist het al en eind 2017 werd het werkelijkheid. De coin is snel naar de top in de coinmarketcap gestegen en heeft diverse milestones gehaald. Destijds opende de BCH koers met een prijs van €220, de volgende dag koste de munt ruim €600,- en aan het eind van de maand betaalde je €900,- per BCH.

Echter zitten alle cryptovaluta’s in zwaar weer. De crypto community is optimistisch en verwacht snel een comeback. Ik verwacht dat de Bitcoin Cash koersverloop in 2019 weer omhoog krabbelt.

Bitcoin Cash prijsverwachting door experts

De cryptocurrency markt is zeer fluctuerend een prijsschommeling van enkele euro’s is dan ook geen unicum. De crypto branche heeft nu te maken met factoren als; Regulatie, competitie, ontwikkeling van nieuwe technologie, marktwaarde enzovoort. Zoals je kunt begrijpen is het niet een gemakkelijke taak om een Bitcoin Cash voorspelling uit te geven in een wereld die zo onstabiel is. Toch ga ik samen met diverse partners een poging doen om jou te voorzien van een gedegen Bitcoin cash prijsverwachting voor de toekomst.

Hieronder vind je een paar prognoses van onze partners. Laten we hier snel in duiken!

Roger Ver BCH prognose

Roger Ver, ook wel bekend als de Bitcoin Jezus. Hij is sinds de oprichting van Bitcoin Cash een promotor van deze cryptovaluta. Roger’s BCH prognose is dat de Bitcoin Cash prijs 2 keer meer waard kan worden dit jaar. Wel geeft hij te kennen dat er bepaalde zaken door ontwikkeld moeten worden. Hierbij kun je denken aan BCH voor iedereen toegankelijk maken, de cryptomunt moet net zo gemakkelijk uit te geven zijn als cash. We moeten de coin voor dagelijks gebruik moeten kunnen gebruiken. Krijgen de BCH ontwikkelaars dit voor elkaar dan heb je goud in handen!

BCH koersverloop
Dit is de Bitcoin Cash (BCH) koersverloop ’18 t/m ’19

Prognose Bitcoin Cash koersverloop door Us Lifted

Us Lifted is een van de zovele cryptocurrency toekomst voorspellers. Men is bij Us Lifted wel heel erg voorbarig als je het mij vraagt.. Zij verwachten een Bitcoin Cash koersverloop met als hoogtepunt €9.000,- aan het eind van dit jaar. Dit is wel heel erg optimistisch en ik vraag me af of we dit serieus kunnen/moeten nemen.

BCH ABC Prijsverwachting

Een andere cryptocurrency prijsverwachting prognose website speculeert ook over een prijs van €9.000,- voor eind 2020. Dit ligt dus iets verder in de toekomst dan de Us Lifted bitcoin cash prijsverwachting. Echter is mijn BCH verwachting dat we dit niet gaan halen. Echter zijn ze op het forum van priceprediction.com stellig en weten ze zeker dat de BCH koersverloop gaat stijgen.

Trading Beasts BCH verwachting

Trading Beasts verwacht dat de bitcoin cash prijs in 2019 kan gaan stijgen tot €2500,-. Ze voorspellen dat eind 2020 de BCH prijs tussen €5.000,- en €3.300,- zal schommelen. Deze prijsstijging heeft voornamelijk te maken met de bitcoin adoptie die eraan zit te komen. De vraag naar cryptomunten wordt groter dus gaan de prijzen stijgen!

Smartereum Bitcoin Cash toekomst verwachting

Verwachting Bitcoin Cash door Smartereum

Smartereum is een cryptocurrency voorspellingen website. De Smartereum verwachting voor Bitcoin Cash is dat de prijs met 500% kan gaan stijgen. Dit betekend concreet dat de BCH prijs richting €6500,- gaat in minder dan één jaar! Daarnaast geeft de website ook een 5 jarige voorspelling van BCH af. Verwachting is dat de prijs over 5 jaar rond de €22.000,- zal liggen.

Crypto Ground prijsverwachting

Crypto Ground is de eerste partij waarvan ik zeg: “hé dat kan nog wel eens waarheid zijn”. Bij CG verwachten ze een Bitcoin Cash prijsstijging van +- 500€ dit jaar. Over 5 jaar is hun Bitcoin Cash prijsverwachting €3.000,-.

Mijn Bitcoin Cash toekomst verwachting

Bitcoin Cash is veruit de cryptomunt waar de meeste ontwikkelaars aan werken. Teams die op dit moment aan het werk zijn of hebben ontwikkeld aan BCH zijn; Bitcoin Unlimited, Bitprim, Nchain, Bitcrust, ElectrumX, Parity and Bitcoin XT. Deze ontwikkelingen zijn geïmplementeerd en beginnen zijn vruchten af te werpen. Zeer recent is Bitcoin Cash ABC toegevoegd aan de Gemini Exchange, geleid door de gebroeders Winklevoss inclusief NYDFS goedkeuring.

Een paar maanden terug heeft de Bitcoin Cash community een pilot uitgevoerd met betrekking tot transactie capaciteit van het netwerk. Ze hebben in 24 uur ruim 2.1 miljoen transacties verwerkt via het BCH netwerk. Dit is ruim 64 procent van alle crypto transacties op die dag. Voor de BCH community was dit een enorme mijlpaal. Voor de Bitcoin Cash koers verwachting kunnen dit soort successen enorm goed uitpakken. Mijn verwachting voor de toekomst is dat de prijs dit jaar enorm kan gaan stijgen tot een hoogte van €1200,-. Dit is +- 10 keer de huidige koerswaarde.

Verwachting Bitcoin Cash prijs 2020

Bitcoin Cash toekomst verwachting voor 2020

Bitcoin Cash moet zich net als andere cryptomunten zich hard maken voor brede adoptie. Men moet op het protocol kunnen vertrouwen zodat het MKB de BCH coin accepteren als betaalmiddel. Dit gaat voor grotere samenwerkingen zorgen met wereldwijde instituten. Ook toekomstige ontwikkelingen zoals timestamping, representatieve tokens en meer complexe codes gaan zorgen voor een stabiele cryptomunt. 2019 wordt een mooi jaar voor BCH! In het tweede kwartaal van dit jaar zal Bitcoin Cash een enorme prijsstijging ondergaan tot een koerswaarde van €2000,-!

Bitcoin Cash koers verwachting 2021

2020 wordt een jaar die de boeken in gaat voor Bitcoin Cash als zeer succesvol. Er zijn enorme wijzigingen gepland voor de BCH infrastructuur. Bijvoorbeeld de Bitcoin Cash wallet ondersteuning, de community is een test aan het plannen voor een TipBot. Deze BCHtipbot zal een pilot draaien op communicatie platform Telegram. Deze bot maakt het voor Telegram gebruikers mogelijk om andere gebruikers BCH te geven als fooi (tip). Deze vordering in BCH codering zal trouwens nog voor 2020 het daglicht zien.

BitcoinCash komt in dit jaar voor een aantal hard forks te staan. Dit kan leiden tot een positieve golf in de BCH koersverloop, hodl je BCH lijkt voor nu dan ook de beste optie! Het gehele jaar zal de Bitcoin Cash prijs stijgen met aan het eind van 2020 een hoogtepunt €4000,-!

Bitcoin cash kopen bij Bitvavo Exchange
Goedkoop Bitcoin Cash kopen bij Bitvavo. (klik op bovenstaande afbeelding voor meer informatie)

Toekomst van Bitcoin Cash koers verwachting 5 jaar!

Bitcoin Cash (ook BCH ABC) zal in vijf jaar tijd veel ontwikkelingen doormaken. Aangezien BCH het kleine broertje is van BTC, is het zeker dat BCH nooit in de vergetelheid raakt. De toekomstige prestaties zullen waarschijnlijk worden gekoppeld aan de prestaties van Bitcoin. Met de overeenkomsten en gedeelde geschiedenis tussen de twee cryptovalutas, is BCH in staat om te handelen op basis van de eerdere successen en geloofwaardigheid van Bitcoin in de cryptocurrency wereld.

Geschat wordt dat Bitcoin Cash tegen het einde van 2023 €5891 EUR zou kunnen bereiken, gezien de toekomstige ontwikkelingen. Je kunt Bitcoin Cash gemakkelijk aanschaffen via Bitvavo tegen de laagste prijzen. Dit de de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, tevens hebben wij de exchange uitgeroepen tot beste cryptocurrency exchange 😊

Wat verwacht jij van de Bitcoin Cash koers verwachting 2020? Laat het me weten, ik hoor altijd graag jullie mening en wil graag discussiëren over de BCH prijs 2020.

Ook interessant

cryptocurrency handleiding
Cryptocurrency verkopen
Adam Grunwerg
Digitale munten verkopen

Als jij in de “goede” tijd cryptomunten hebt gekocht dan heb je waarschijnlijk al een flinke winst kunnen maken. Anders ben jij ook niet op deze pagina terecht gekomen… In

Lees verder »

Delen is lief!

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Geef je mening, wat vind jij er van?