Bitcoin ATM

Bitcoin ATM cryptogeld pinautomaat, dit is onze top 5!

De laatste jaren is er sprake van een flinke toename als het gaat om plaatsing van crypto-geldautomaten. Wanneer we de statistieken bekijken, dan kunnen we stellen dat er wereldwijd zo’n 4.400 crypto ATM’s actief zijn. Het mooie daarbij is, dat er constant nieuwe modellen bijkomen.

Beheer je een kiosk of supermarkt en je hebt interesse in zo’n machine? Er is dan goed nieuws. Je kunt namelijk tegenwoordig vrij eenvoudig een bepaald model bestellen zodat je je klanten van een extra service kunt voorzien.

Exploiteren Bitcoin ATM pinautomaat

Voordat je een crypto-geldautomaat gaat exploiteren dien je wel met een aantal factoren rekening te houden. Je dient sowieso een bepaald bedrag te investeren. Daarnaast moet je ook rekening houden met de kosten voor het onderhoud van zo’n crypto-pinautomaat. Ook dien je als toekomstige eigenaar te bekijken welke wetten en regels er gelden. Dat kan per gemeente verschillen en dien je dus de nodige onderzoeken te verrichten. Soms kan exploitatie namelijk geheel verboden zijn.

Tevens dien je er rekening mee te houden dat de partij met wie je zaken doet, eisen stelt. Eén van die eisen zal altijd zijn dat bijvoorbeeld de bitcoin geldautomaat of Bitcoin ATM in een drukbezocht gebied dient te staan. Wel stond ik er raar van te kijken… Er staat vandaag de dag ook een cryptomunten ATM in Zoetermeer. (of all places 🙂 )

Lamassu cryptocurrency ATM fabrikant

Een gigant onder de crypto-geldautomaat fabrikanten is Lamassu. Dit bedrijf is gevestigd in Israël en zit al jaren in de Bitcoin ATM business. Het unieke aan deze fabrikant is, dat ze als eerst met een two-way ATM op de markt kwamen. Met een geldautomaat van dit type kun je niet alleen met cash geld cryptocurrencies kopen, Je kunt er ook cryptomunten mee verkopen.

Crypto ATM sintra forte
Lamassu – Sintra Forte (Vanaf €6300,-)

Momenteel voert het bedrijf vier modellen waaruit je kunt kiezen. De prijzen variëren tussen de $4,000 tot $10,000. De ATM’s van Lamassu ondersteunen bijna alle munteenheden van de wereld. De apparaten kunnen vooraf geconfigureerd worden in de valuta’s die je wilt. Ondersteuning is sowieso aanwezig voor Bitcoin Cash, Bitcoin, Litecoin, Ethereum en DASH.

Bitcoin ATM van sumo
Sumo ATM ($6,691)

General Bytes, General coins, Bitaccess en Sumo ATM

Nog een fabrikant is General Bytes met de Batm Two en de Batm Three. De prijzen variëren tussen de $3,000 en $10,000. General coins is ook een bekende fabrikant. De gevoerde modellen momenteel zijn de Genesis 1 Two-way machine voor $14,500 en de Satoshi 1 model voor $6,800.

De overige twee fabrikanten zijn Bitaccess met de Btm C en Btm SE. Prijzen variëren tussen de $6,000 en $8,000. En dan heb je Sumo ATM ook wel bekend als Bitxatm. De huidige modellen betreffen de Sumo ATM V.4S ($6,691) en de White Label ($55,575).

Wat is jouw mening? Is het een goede ontwikkeling al die Bitcoin ATM ‘s?

Ook interessant

Wat is automatisch crypto traden
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Wat is automatisch crypto traden?

Heb jij ook verregaande interesse in de cryptocurrencies? Ben je mogelijkerwijs al geruime tijd bezig met het handelen in de digitale munteenheden? Dan weet je ongetwijfeld dat we met een

Lees verder »
Happy new crypto 2018
Cryptocurrency nieuws
Adam Grunwerg
Happy new crypto 2018

Hé Crypto fanaten! Wij hopen dat jullie een fijne jaarwisseling hebben gehad en wensen jou een happy crypto year! 2017 was voor ons het jaar dat wij met veel succes

Lees verder »
Facebook cryptomunt Libra
Blockchain projecten
Adam Grunwerg
Libra cryptomunt van Facebook

Recent is Facebook met een eigen ‘cryptocurrency’ op de markt gekomen. Deze digitale munteenheid heeft de naam Libra gekregen. Volgens Facebook is dit een cryptocurrency en dé oplossing om alle

Lees verder »

Delen is lief!

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on facebook

Geef je mening, wat vind jij er van?