Page content

Beleggen in cryptocurrencies

Beleggen in cryptocurrencies kan ontzettend rendabel zijn, de markt is jong en veel mensen zijn op dit moment aan het instappen. Wel moet je er rekening mee houden dat de cryptocurrency koers ontzettend fluctueert de ene dag ben je aan het plussen de andere dag kan je minnen. Hierbij is het de kunst om je rust te bewaren en niet te anticiperen op een dalende cryptokoers. Daarbij is het heel verstandig om je te verdiepen in de crypto materie, lees onze speciaal voor jou samengestelde crypto begrippenlijst hiermee heb je al 1 stapje voorsprong op de concurrentie.

Begin met beleggen in cryptocurrencies

Waarom beleggen in cryptocurrencies?

Op onze website komt het al een paar keer naar voren maar we blijven het opperen, beleggen in cryptocurrencies is gewoon ontzettend rendabel! Alleen je moet weten wat je doet en soms een klein beetje mazzel hebben beleggen in cryptocurrency zoals Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Monero, ZCash & Dash de markt fluctueert behoorlijk. Voor mezelf sprekend ben ik begonnen met €500,- die ik destijds over had op mijn spaarrekening, deze geïnvesteerd in Ethereum ($0,35 st) verkocht voor $250,- met een snelle rekensom weet je hoeveel mij dit opgeleverd heeft, op mijn spaarrekening krijg ik niet zoveel rente… jij wel?

De belangrijkste redenen

  1. Snel geld verdienen met beleggen in cryptocurrency
  2. Rendement: Op je spaarrekening krijg je nog geen 0.1 % rente
  3. Cryptocurrency wordt een toekomstig betaalmiddel
  4. Cryptocurrency is het online GOUD.

Hoe begin ik met Cryptocurrencies?

Beginnen met cryptocurrency is heel gemakkelijk je bent alleen een aantal cryptocurrency tools nodig om daadwerkelijk goed te starten. Onderstaand een aantal punten die wij adviseren om sowieso aan te schaffen alvorens je begint met cryptogeld. Cryptocurrency kopen is heel makkelijk en doe je in een paar stappen. Wij raden je aan onze cryptocurrency cursus te volgen, hier leer je digitale munten kopen in een paar stappen.

Beleggen in Altcoins haal rendement

  1. Cryptocurrency Wallet
  2. Crypto Exchange (hier kun je handelen in cryptocurrencies)
  3. Benodigde cryptokennis (begin met het lezen van onze cryptowoordenlijst)
  4. Verdiep je in de cryptocoin waar je in gaat investeren

Om snel te kunnen starten adviseren we je om de tips van CoinStart te volgen, tevens ontvang je hierbij €8,- gratis na aanmelding via ons bij Bitvavo, Bitvavo is een online exchange / wallet waar je kunt handelen in de 15 veiligste en waarde vaste currencies. Wij noemen dit ook wel het Soft traject dit omdat je gemakkelijk kunt instappen en relatief minder keuze hebt in de verschillende crypocoins.

Ervaren beleggers beginnen met cryptocurrency

Start met beleggen in verschillende cryptocurrenciesDoor de toename in populariteit van de Bitcoin en diverse Altcoins beginnen ook steeds meer ervaren beleggers met het beleggen in cryptocurreny. Door deze overstap zien we dat de cryptomarkt heel erg in beweging is met vooral een stijgende lijn. Ben jij een ervaren beleggen en wil je handelen in meer coins dan dat bij Bitvavo mogelijk is? Neem dan een kijkje op onze cryptocurrency exchange pagina, hier zetten we alle crypto exchange platformen op een rij. Je hebt hier 4 markten: Bitcoin (BTC) Ethereum (ETH) Monero (XMR) en US Dollar (USDT). In deze markten kun je handelen in de verschillende cryptocurrencies totaal zijn er 30+ beschikbaar. Tevens kun je geld verdienen met de KuCoin Shares, hoe dit allemaal werkt lees je op de speciale pagina die we hiervoor ontwikkeld hebben.