Page content

Beginnen met cryptocurrency

Doordat cryptomunten steeds populairder zijn gaan steeds meer mensen beginnen met cryptocurrency. Ik (Jurr) wil jou hierbij graag ondersteunen en adviseren. In November ben ik het platform CoinstartNL gestart met als doel mensen die starten met cryptocurrency te adviseren. Ervaring leert dat je beter goed kunt starten in de wereld van de digitale valuta. Een half jaar verder hebben wij een ruime crypto kennisbank samengesteld met meer dan 50 artikelen over cryptomunten.

Beginnen met cryptocurrency stappenplan

Zo even hebben we het al benoemd, als je gaat beginnen met cryptocurrency moet je weten wat je doet. In het begin wist ik ook niet wat ik met al die cryptocurrency termen & begrippen moest. Eigenlijk snapte ik er helemaal niets van, hierdoor ontstond het idee van CoinstartNL. Een platform voor mensen zoals jou die beginnen met cryptomunten. Wij hebben een 2 stappen plan gemaakt voor de beginner. Zo kun je gemakkelijk een goed begin maken met cryptocurrency.

Beginnen met cryptocurrency bij Bitvavo

Nederlandse digitale munten exchange

Als je begint in de wereld van digitale munten zie je al snel allemaal artikelen over een cryptocurrency hardware wallet. Ik wil graag dat je dit in het begin vergeet, dit is enkel interessant als je duizenden euros gaat investeren in cryptovaluta. Om goed een begin te maken kun je het beste een account aanmaken op een betrouwbare Nederlandse cryptocurrency exchange. Deze exchanges zijn veilig en functioneren als een online crypto wallet.

Waarom Nederlandse cryptocurrency exchange?

Account aanmaken bij cryptocurrency exchange

Meld je aan bij Bitvavo

Goedkoop cryptocurrency kopen doen wij al geruime Nederlandse cryptocurrency exchange Bitvavo. Het laatste wat je wil is te veel betalen voor je digitale munten, daarom kun je het beste kopen bij de goedkoopste cryptocurrency exchange. Bij Bitvavo staat gebruiksvriendelijkheid en klanttevredenheid op nummer 1, het is daarom ook niet zo raar dat deze crypto exchange uitgeroepen is tot beste cryptocurrency exchange van Nederland. Op beoordelingswebsite Trustpilot krijgt de Nederlandse crypto exchange een 6,5. Wil je een goede en gemakkelijke start maken dan raden wij je aan om een account aan te maken bij Bitvavo.

Aanmelden bij Bitvavo

Aanmelden bij digitale munten handel Bitvavo is heel simpel. Klik hier om een account aan te maken. Voer je e-mail adres in en kies een veilig wachtwoord. Zodra je op de aanmeld button hebt geklikt ontvang je in de mailbox een activatie link. Klik op deze button of url en je kunt starten met cryptocurrency kopen. Lees op deze pagina hoe je snel cryptocurrency kopen kunt bij Bitvavo.

Aanmelden bij Bitvavo

Cryptocurrency kopen

Als het goed is heb je zojuist een account aangemeld en geactiveerd. Je kunt nadat je account gekoppeld is met je rekening nummer starten met cryptocurrency kopen. In onze uitgebreide online cryptocurrency cursus voor beginners leer je cryptocurrency verkopen, kopen & verzenden naar je wallet. Meld je onderaan dit artikel aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de volledige PDF met bonus materiaal cadeau. Hieronder vind je andere artikelen die jij zeker interessant gaat vinden!

Ontvang onze online digitale munten cursus, 17 pagina’s vol handige tips en tricks. Gegarandeerd goed beginnen met cryptocurrency doe je bij CoinstartNL. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang deze cryptocurrency handleiding helemaal gratis!

[mc4wp_form id=”213″]