Beginnen met cryptocurrencies

Jij wil dus beginnen met cryptocurrencies, wat hiervoor het belangrijkste is dat je weet wat je gaat doen! Wat is cryptogeld eigenlijk? Wij adviseren je voordat je gaat beginnen met cryptocurrencies dat je eerst onze Crypto woordenlijst door neemt, zo weet je wat de belangrijkste cryptocurrency begrippen zijn. Dit helpt je met een snelle maar vooral niet onbelangrijk een goede start in deze business.

Top 10 populaire cryptocurrencies
Bovenstaand de meest populaire cryptocurrencies met natuurlijk in het middelpunt de Bitcoin.

Stap 1: In welke cryptomunt ga je investeren?

Één van de belangrijkste stappen voor je gaat beginnen met beleggen in de cryptowereld is een keuze maken in welke cryptocurrency je gaat investeren. Is dit één coin, bijvoorbeeld de Bitcoin of ga je ook in Altcoins investeren? Wij hebben één top 10 cryptocurrencies lijst samengesteld, hierbij hebben we rekening gehouden met betrouwbaar, rendement en potentie. Je keuze is cruciaal voor stap 2: Hier gaan we namelijk een cryptocurrency wallet aanschaffen.

Stap 2: Crypto Wallet kiezen

Beginnen met cryptocurrenciesAfhankelijk van je keuze in stap 1 ga je een cryptocurrency wallet aanschaffen, je hebt hierin 2 keuzes; een online crypto wallet of een hardware wallet. Deze laatste is doormiddel van cryptosoftware versleutelde usbstick, over het algemeen iets veiliger als een online aanbieder. Echter moet je voor deze optie wel een Hardware bitcoin wallet aanschaffen, deze gaan al snel richting de €80,- Wij adviseren één van de bekendste cryptowallets namelijk die van Litebit Deze staat bekend om zijn veiligheid en snelheid van transacties, tevens heb je bij Litebit de mogelijkheid om te investeren in de Top 10 cryptocurrencies. Wat helemaal leuk is: meld jij via ons aan bij LiteBit (één van bovenstaande links) en investeer je €100,- in een CryptoMunt dan ontvang je gratis $10 aan bitcoins. Gratis bitcoins dus, wie wil dat nou niet?

Stap 3: Beginnen met cryptocurrencies handel

Voordat je met stap 3 kunt beginnen, moet je alle stappen binnen het aanmeldproces van Litebit doorlopen. Zodra alles geactiveerd is kun je ook daadwerkelijk beginnen met cryptocurrencies. Lees onze uitgebreide Litebit handleiding door voor alle tips en tricks.