Cryptocurrency algemeen informatie

Altcoins kopen hoe & waar doe je dat?

Het is ongelofelijk hoe de populariteit is gegroeid van de Bitcoin & Altcoin. Steeds meer mensen starten met cryptocurrency, zo wordt altcoins kopen steeds populairder. Hoe & waar kun je eigenlijk altcoin kopen? Onze website ontplofte na het NPO3 programma ‘Bitcoin naar de maan! en terug.’ op het zoekwoord; ‘Wat is een Altcoin’. Dit geeft aan dat de interesse in digitale munten & digitale valuta sterk groeiende is.

Jij bent ook niet voor niets op onze pagina met alle informatie over Altcoins kopen terecht gekomen. Net als ik (9 maanden geleden, Juli 2017) ben jij geïnteresseerd geraakt in de Bitcoin en alle verschillende Altcoins. Ik help je graag verder, na het lezen en volgen van deze Altcoins kopen stappenplan weet jij exact hoe je Altcoins kopen kunt. Je kunt er ook voor kiezen om onze gratis cryptocurrency cursus te volgen.

Direct altcoins kopen

Altcoin kopen steeds populairder

Eerst een klein stuk achtergrond informatie, zoals je weet zitten cryptomunten in de lift. Veel mensen willen meeliften op de Bitcoin Hype, althans dit doet de NOS & RTL vermoeden als je het nieuws moet geloven. Wij weten natuurlijk wel beter, cryptocurrencies en blockchain gaan de digitale wereld veranderen. Tegenwoordig heb je hier ook nog een nieuwe technologie bij; TrustChain.

Altcoins kopen wordt steeds populairder omdat op deze crypto coins nog veel geld te verdienen valt. Heel veel blockchain start-ups hebben met een ICO token sale digitale munten verkocht. Deze cryptomunten noemen we altcoins en zijn vrij te verhandelen op diverse cryptocurrency exchanges. Tijdens een ICO kun je investeren in een blockchain onderneming, deze munten kun je kopen voor 5 tot 10 dollarcent. Na de ICO kunnen deze munten verkocht worden zoals gezegd op cryptocurrency beurzen. Hier kan de cryptocurrency koers heel snel stijgen, zo kun flink geld verdienen met cryptocurrency.

Beste altcoins om te kopen

Er zijn duizenden altcoins op de markt. Het is begrijpelijk dat je geen idee hebt in welke altcoin je investeren moet. Het belangrijkste voor als je altcoins kopen gaat is of je de cryptocurrency en het project vertrouwd. Stel jezelf altijd de volgende vragen: Welk probleem lost het project achter de digitale munt op? Is het team te vertrouwen? Wat is de geschiedenis van de munt? Zo kun jij jezelf nog veel meer controle vragen stellen! Ik heb persoonlijk een aantal favoriete altcoins, hieronder ga ik je 3 van deze munten onderbouwen.

Ripple XRP

Ripple kopen is één van de beste aankopen geweest in mijn cryptocurrency carrière tot nu toe! Destijds heb ik voor een goede prijs kunnen investeren in Ripple.  Er zijn ontzettend veel verschillen tussen Ripple & Bitcoin. De verschillen zorgen ervoor dat XRP voor beter en gebruiksvriendelijker is als betaalmiddel. Ripple is een digitale munt ontwikkeld voor de banken. Deze cryptomunt gaat zeker de wereld van het betalen vandaag de dag veranderen! Alleen door bovenstaande feiten is de toekomst van Ripple XRP heel goed.

Cardano ADA

Cardano ADA is een blockchain platform waar ondernemers hun eigen blockchainplatform kunnen ontwikkelen. Deze cryptocoin is een samensmelting van het beste van Ethereum & Stellar Lumens XLM en een eigensausje. Één van de grootste verbeteringen ten opzichte van Ethereum is snelheid. Cardano kan veel meer transacties per seconde (TPS) aan binnen het blockchain-netwerk.

Verge XVG

XVG de afkorting van Verge wordt ook wel de nieuwe Bitcoin genoemd. Verge coin is vooral gefocust op waar de Bitcoin voor bedoeld was, decentralisatie. Met Verge XVG kun je gemakkelijk en snel digitale valuta over de hele wereld sturen. Wat bij de Bitcoin ruim 2 uur kan duren is bij Verge binnen een paar seconden gepiept! Sinds kort heeft de grootste porno website van de wereld, pornhub Verge betalingen toegevoegd aan het netwerk. Tevens is het heel gemakkelijk om Verge XVG te kopen met IDeal.

Hoe altcoins kopen

Daar zijn we dan, het belangrijkste hoofdstuk in dit artikel ‘Hoe altcoins kopen’. Nu je weet waarom altcoins zo populair zijn en welke altcoin ik interessant vind kun je beginnen met altcoins kopen. Als je onderstaande stappen opvolgt kun je straks gemakkelijk en snel cryptocurrency kopen.

1. Account aanmaken bij Nederlandse exchange

Wij werken al geruime tijd samen met de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland. Ik nodig je alleen hierdoor graag uit om je ook bij Bitvavo aan te sluiten. Bij deze Nederlandse crypto beurs betaal je gemakkelijk met ideal. Betalen met IDeal maakt altcoins kopen heel eenvoudig! Klik op onderstaande button om je gratis aan te melden bij Bitvavo.

Nadat je op bovenstaande button hebt geklikt is het heel simpel, vul het formulier in zoals onderstaand weergegeven. Na aanmelding ontvang je een e-mail in je mailbox! Let op deze kan ook in je spambox belanden, klik op de activatie link om je account te bevestigen.

2. Bankaccount verifiëren

Alvorens je Altcoin kopen kunt moet je bevestigen dat je eigenaar bent van een bankrekening. De bankrekening moet dezelfde aanhef hebben als je aanmelding bij Bitvavo. Let dus op dat je niet met een ander bankaccount probeert je account te koppelen aan Bitvavo. Log in bij Bitvavo

Inloggen Bitvavo

Log in op je bitvavo account, hierna kom je binnen op het ledenpaneel. Hier zie je de huidige altcoin koers, links (als je ingelogd bent op desktop) zie je in het menu: Verificatie. Klik hierop en ga verder naar bankrekening toevoegen.

€1,- overmaken

Zodra je hierop geklikt heb ga je €1,- overmaken naar het account van Bitvavo. Deze euro wordt na verificatie uiteraard in je account gestort, na betaling kan Bitvavo verifiëren of jij degene bent van de rekening.

3. Geld storten op je Bitvavo account

Heb je al nagedacht hoeveel je wil investeren in Altcoins? In deze stap gaan we namelijk euro’s vanaf je bankrekening naar je bitvavo account storten. Is je bankrekening gekoppeld? Mooi! Ga weer naar het menu waar ik het net over had; Klik op storten & opnemen.

Zorg ervoor dat het vakje ‘Euro’s overboeken naar Bitvavo’ aangevinkt is. Klik nu op doorgaan. In deze stap ga jij je transactie gegevens invoeren. Je hebt net bedacht hoeveel je gaat investeren, vul het bedrag in! Selecteer de betaal methode, ik adviseer je om gebruik te maken van Ideal. Bij bankoverschrijving moet je minimaal 2 werkdagen wachten op de storting. Selecteer je bank en ga door naar betalen. Let op dat je dezelfde bankrekening gebruikt als bekend bij Bitvavo! Klik op betalen en bevestig je order.

Altcoin kopen

Super, je bent er bijna! Als het goed is staan nu de euro’s die je in de vorige stap hebt overgeboekt naar je bitvavo account in je ledenpaneel. Hiermee kun je iedere digitale munt kopen die je in het paneel ziet staan. In dit voorbeeld gaan we Litecoin kopen.

Klik zoals in bovenstaand voorbeeld weergegeven in het ledenpaneel op de 3 bolletjes achter een altcoin. Als je dit doet poppen 2 opties naar voren; Kopen of storten. Je staat op het punt altcoins te kopen je keuze wordt dus kopen!

Als het goed is komt er nu een pop-up zoals hierboven getoond naar voren. Als ik altcoins kopen ga selecteer ik altijd eerst de altcoin in het kopje kopen. Bij het kopje verkopen kies je voor EURO, vul het bedrag in wat je wil besteden. Het Bitvavo systeem rekent automatisch door hoeveel altcoins je hiervoor kopen kunt. Klik hierna op doorgaan! In deze stap zie je een opsomming van je bestelling, klopt dit? mooi bevestig je opdracht! Tof, het is je gelukt je bezit nu altcoins.

Ook interessant

Cryptocurrency ripple kopen met ideal
Cryptocurrency kopen
Adam Grunwerg
Ripple kopen met Ideal

Cryptocurrency Ripple kopen is een hele goede keuze, wij zijn sinds enige tijd ook gestart met investeren in Ripple. In dit artikel willen wij je graag uitleggen waarom het kopen

Lees verder »
Hoe snel cryptocurrency kopen
Cryptocurrency stappenplan
Adam Grunwerg
Hoe snel cryptocurrency kopen

Zoals je weet daalt maar stijgt de prijs net zo snel weer van de bitcoins & Altcoins. Daarom is het zaak om snel te handelen, Hoe snel cryptocurrency kopen leggen

Lees verder »
Bitcoin BTC
Cryptocurrency algemeen
Adam Grunwerg
Gratis Bitcoins na aanmelden bij Coinbase

Onlangs is Litebit gestopt met een aannemen van nieuwe klanten, wij hebben toen CoinBase als alternatief voor litebit geopperd! Een leuke bijkomstigheid is dat je gratis bitcoins ontvangt bij Coinbase.

Lees verder »

Delen is lief!

Geef je mening, wat vind jij er van?